JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý - popis produktu

INDIANA POLIS je luxusní sektorová kolekce nábytku vysoké kvality v masivním designu s prvky surového malovaného dřeva s výraznou reliéfovou kresbou a efektním LED osvětlením. Systém INDIANA POLIS je vhodný pro zařízení obývacích pokojů, jídelen a ložnice. Nábytek INDIANA POLIS nabízí vysokou kvalitu a dlouhou životnost nakolik je vyroben z DTD laminovaná s korpusem tlustým až 48 mm. Kolekce INDIANA POLIS je charakteristická hranatými kovovými úchyty. Vyrobena je až ve třech jedinečných barevných provedeních, která Vám vnesou do interiéru harmonii a styl.

Elegantní vitrína INDIANA POLIS I-4 v nádherném barevném provedení podzim světlý s nadčasovým designem, vhodná do každého interiéru. Vitrína INDIANA POLIS I-4 je prostorná, čtyř - dveřová s policemi. Vitrína má možnost LED osvětlení skleněných polic v ceně 29.- € a osvětlení desky v ceně 31 ,- €. Zájem o LED osvětlení polic (2 bodové) nebo desky je třeba dopsat do poznámky ve Vaší objednávce.   Materiál: DTD laminovaná Barevné provedení: craft bílý Rozměry: (ŠxHxV) 56 x 42 x 192 cm

Produkt JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý patří do skupiny produktů Designový nábytek, patří značce JarStol, barevná varianta je béžová, z materiálu DTD, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý - parametry produktu

BarvaBéžová
DekorDub
Výška192 cm
DekorJasan
MateriálDTD
Povrchová úpravaMat
Typ vitrínyVysoké vitríny
LED osvětleníOsvětlení za příplatek
StylModerní
Typ vitrínyVitríny se sklem
Typ vitrínyÚzké vitríny
Typ vitrínySamostatně stojící vitríny
KategorieNábytek, Světla, Designový nábytek, Vitríny
ZnačkaJarStol
Barvabéžová
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý - historie ceny a dostupnosti

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý - další zajímavé produkty

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jasan světlý - jak nakoupit nejvýhodnější?