JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 340 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý - popis produktu

INDIANA POLIS je luxusní sektorová kolekce nábytku vysoké kvality v masivním designu s prvky surového malovaného dřeva s výraznou reliéfovou kresbou a efektním LED osvětlením. Systém INDIANA POLIS je vhodný pro zařízení obývacích pokojů, jídelen a ložnice. Nábytek INDIANA POLIS nabízí vysokou kvalitu a dlouhou životnost nakolik je vyroben z DTD laminovaná s korpusem tlustým až 48 mm. Kolekce INDIANA POLIS je charakteristická hranatými kovovými úchyty. Vyrobena je až ve třech jedinečných barevných provedeních, která Vám vnesou do interiéru harmonii a styl.

Elegantní vitrína INDIANA POLIS I-3 v nádherném barevném provedení jasan tmavý s nadčasovým designem, vhodná do každého interiéru. Vitrína INDIANA POLIS I-3 je prostorná, čtyř - dveřová s policemi. Vitrína má možnost LED osvětlení skleněných polic v ceně 41.- € a osvětlení desky v ceně 41,- €. Zájem o LED osvětlení skleněných polic (4 bodové) nebo desky je třeba dopsat do poznámky ve Vaší objednávce.   Materiál: DTD laminovaná Barevné provedení: jasan tmavý Rozměry: (ŠxHxV) 96 x 58 x 192 cm  

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce JarStol, barevná varianta je béžová, z materiálu DTD, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý - parametry produktu

BarvaBéžová
Výška192 cm
DekorJasan
MateriálDTD
Povrchová úpravaMat
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Šířka96 cm
LED osvětleníOsvětlení za příplatek
StylModerní
Typ vitrínyVitríny se sklem
Typ vitrínySamostatně stojící vitríny
KategorieNábytek, Designový nábytek, Vitríny
ZnačkaJarStol
Barvabéžová
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý - historie ceny a dostupnosti

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý - další zajímavé produkty

JarStol Vitrína Indianapolis I-3 / jasan tmavý - jak nakoupit nejvýhodnější?