Nejnižší cena za posledních 60 dní: 69 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o třetí díl oblíbené kuchařky.
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť?
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť?
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy?
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle?
eBook: Obsáhlý soubor celoživotního Hutkova fejetonistického díla, jehož část byla dříve publikována samizdatově nebo ve dvou výborech Požár v bazaru a Podzim je tady. Souborné vydání zahrnuje všechny fejetony, z nichž více než třetina vychází knižně vůbec poprvé. ISBN
eBook: Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! | Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických
eBook: První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad
eBook: Slovník, recepty, zajímavosti z historie českých řemesel a života našich předků | Vážení čtenáři, | dostává se vám do rukou jedinečná kniha, jež je součástí gastronomické sbírky evidované v pražském Klubu sběratelů kuriozit a v roce 1988 byla vyhodnocena jako
Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů,
Obsáhlý soubor celoživotního Hutkova fejetonistického díla, jehož část byla dříve publikována samizdatově nebo ve dvou výborech Požár v bazaru a Podzim je tady. Souborné vydání zahrnuje všechny fejetony, z nichž více než třetina vychází knižně vůbec poprvé
Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů
eBook: Třetí díl úspěšné série knih o praktické psychologii se věnuje problematice, s níž má asi každý bohaté zkušenosti - jedná se o stresy, frustrace a konflikty, které na každého člověka nezbytně každý den útočí. Jak se jim vyhnout, jak se s nimi vyrovnat? Autor
eBook: Kniha ukazuje básníka Jaroslava Vrchlického z perspektivy tázání po životnosti díla, jak byla sledována v kritické rozpravě v prvních čtyřiceti letech 20. století – zčásti už za života autorova. Čtení o Jaroslavu Vrchlickém je uvedeno studií, která provádí po
eBook: Třetí díl Srdcerváčů, kterým tento příběh ještě zdaleka nekončí... Charlie dřív ani ve snu nenapadlo, že by ho Nick mohl taky mít rád, ale teď spolu oficiálně chodí. Nick se dokonce odhodlal a pověděl o tom svojí mámě. Ale coming out není něco, co se stane jen
Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře, potom jistě lehce
Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce
eBook:,„Švejk je rozlehlé mistrovské dílo české satiry, typ výrazně záporný, nebezpečný rakouské monarchii. Švejk je zrozenec lidový, ne národní hrdina, ale kus ulice, která správně tuší, co přijít má a jak je dobré podlamovat všecko staré, aby to nové přišlo co
V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes různé druhy masa, bezmasé pokrmy
Nová zo série Ottových kuchárok prináša 400 vyskúšaných receptov na chutné nátierky pre každú príležitosť. Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb,
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Pomocou hrnčeka, lyžice, či hrsti