Jak dokonale zvládnout tenis

Jak dokonale zvládnout tenis

Jak dokonale zvládnout tenis

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jak dokonale zvládnout tenis - popis produktu

Elektronická kniha Jak dokonale zvládnout tenis:Nová kniha z populární edice Jak dokonale zvládnout... přináší všem rekreačním i kondičním tenistům jednoduchý a názorný návod na to, jak správně zvládnout základní tenisové údery a taktiku. Množství jednoduchých cvičení, která rozvíjejí tenisovou dovednost, přijde jistě vhod i trenérům tenisových škol a rodičům-trenérům tenisových nadějí. Velkou výhodou knihy je její obrazová dokumentace zpracovaná formou fotosekvencí jednotlivých úderů, s upozorněním na časté chyby začátečníků a mírně pokročilých. Autorky, zkušené tenisové trenérky a hráčky, se pokusily o co nejjednodušší skloubení teorie a praxe kompletních tenisových základů, včetně doporučení vhodných doplňkových sportů a strečinku.

Produkt Jak dokonale zvládnout tenis lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Grada, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Jak dokonale zvládnout tenis - parametry produktu

Jak dokonale zvládnout tenis - historie ceny a dostupnosti

Jak dokonale zvládnout tenis - další zajímavé produkty

Jak dokonale zvládnout tenis - jak nakoupit nejvýhodnější?