iocel.cz Ekologické balení IK057

iocel.cz Ekologické balení IK057

iocel.cz Ekologické balení IK057

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

iocel.cz Ekologické balení IK057 - popis produktu

Udržitelně a stylově Originální ekologické balení na šperky. Respektuje přírodu a jde vstříc udržitelnosti. Neobsahuje žádné plasty. Chytré balení, kompaktní rozměry Rozměr krabičky: 6 x 6 x 2,5 cm. Rozměr obálky: 19,5 x 26,5 cm. Rozměr krabice: 20 x 12 x 4,6 cm. Co se do něj vejde a jak dorazí k Vám? Krabičku za vás převážeme ekologickou jutovou stuhou. Vhodné na stříbrné i ocelové šperky. Do jednoho balení se nejvýše vejde: 1x prsten, 1 pár náušnic, 1x náhrdelník, 1 x náramek. Promyšlené do detailu Podložka, která slouží místo klasické podušky, je dekorována moderním motivem zlatého srdce a květinovými doplňky. Hnědá podložka je ze speciálního tvrzeného skládaného papíru. Univerzální barva je vhodná jak na šperky pro ženy, děti, tak i muže. 

Produkt iocel.cz Ekologické balení IK057 lze nalézt mezi produkty ve skupině Šperky -, patří značce iocel.cz, v nabídce prodejce iOcel.cz.

iocel.cz Ekologické balení IK057 - parametry produktu

Barva Červená/Zlatá/Hnědá
KategorieŠperky, Šperky -, Dárky
Značkaiocel.cz
E-shopiOcel.cz

iocel.cz Ekologické balení IK057 - historie ceny a dostupnosti

iocel.cz Ekologické balení IK057 - další zajímavé produkty

iocel.cz Ekologické balení IK057 - jak nakoupit nejvýhodnější?