Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 265 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 - popis produktu

Originální luxusní balení na šperky. Ke speciálním příležitostem. Propracované do posledního detailu. Napínavé až do rozbalení poslední části. Samotná krabička je totiž ještě zabalena navíc do voňavého papíru a až potom vložena do dárkové tašky. Krabička je prodávána bez vyobrazeného zboží. Do jednoho balení se nejvýše vejde: 1x prsten, 1 pár náušnic a 1x náhrdelník. Univerzální a oblíbená černá barva krabičky se hodí naprosto ke všemu. Vnitřní poduška je v černé barvě a je stejná jako krabička. Dárková taštička je ve třpytivé stříbrné barvě.  Balící papír je v růžové barvě pro značku Linda's Jewelry a v krémové barvě pro značku Sam's Artisans. Ve dvou provedeních dle značky šperku.  Potisk na tašce i krabičce je zvolen dle značky daného šperku, tzn. Linda's Jewelry, nebo Sam's Artisans. Pokud si chcete zvolit sami, napište nám to do poznámky k objednávce. Rozměr krabičky: 6,8 x 8,2 x 3 cm. Vhodné na stříbrné i ocelové šperky.

Produkt Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 patří do skupiny produktů Šperky -, patří značce JKBOX, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Bílá/Černá
KategorieŠperky, Šperky -, Dárky
ZnačkaJKBOX
E-shopiOcel.cz

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 - historie ceny a dostupnosti

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 - další zajímavé produkty

Luxusní dárkové balení na malou sadu šperků IK035 - jak nakoupit nejvýhodnější?