INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg - popis produktu

Podsedák Ity by Ingenuity Simplicity Easy-Clean Booster - Oat je dokonalý podsedák, který vašemu děťátku poskytne místo u stolu. Tento snadno čistitelný podsedák je navržen s omyvatelnou základnou a pratelnými odnímatelnými popruhy, které si poradí s rozlitým jídlem.Víme, že udržet Vašeho mazlíčka v bezpečí je mimořádně důležité. Proto je tento dětský podsedák vybaven 3-bodovými bezpečnostními pásy, které zajistí bezpečnost Vašeho děťátka během jídla. Tento podsedák se připevňuje k většině typů jídelních židlí, aby se Vaše děťátko mohlo snadno občerstvit a hrát. Díky lehké konstrukci jej lze snadno skladovat doma nebo vzít s sebou na cesty.Vlastnosti:- Připevnění k většině jídelních židlí.- 3-bodový bezpečnostní pás s odnímatelnými, pratelnými popruhy.- Jednoduchá manipulace a přenášení.- Měkké sedátko.- Snadno čistitelný.- Tento podsedák je součástí barevné a hravé kolekce Sun Valley od společnosti Ingenuity.Rozměry (V x Š x D): 20,32 x 38,1 x 35,18 cmHmotnost produktu: 0,68 kg

Produkt INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Ingenuity v nabídce e-shopu Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské židle od značky Ingenuity, naleznete ho u prodejce Market-24.cz.

Produkt INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg patří do skupiny produktů Dětské jídelní židle od značky Ingenuity, v nabídce prodejce Market-24.cz.

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg - parametry produktu

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg - historie ceny a dostupnosti

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg - další zajímavé produkty

INGENUITY - Podsedák na jídelní židli Ity Simplicity Seat Easy Clean Booster Grey do 15 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?