Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam]

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam]

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] - popis produktu

Scratovo úplně nové dobrodružství! Scratův milovaný oříšek je zavřený ve starověkém Scratazonském chrámu a nalezením legendárních krystalových ořechů je jediná cesta jak ho sesát zpět! Pomozte Scratovi bojovat s prehistorickými stvořeními, prožijte komické kalamity a probádejte svět doby ledové. Celkem nová 3D plošinovka, kde hrajete za Scrata, všemi oblíbenou šavlozubou veverku. Lezte, kopejte, plazte se a prokluzujte přes klasické lokality doby ledové. Postavte se divokým nepřátelům od krys, k vlkům, raptorům či piraním. Probádejte 4 vtipné části plné známých tváří a bojů s obrovskými bossy. Hledejte ztracené krystalové ořechy plus spoustu dalších skrytých pokladů a schopností.Jedná se o digitální verzi hry Ice Age: Scrat's Nutty Adventure, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Outright Games v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaOutright Games
E-shopPlayGoSmart.cz

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] - další zajímavé produkty

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?