Still There [Steam]

Still There [Steam]

Still There [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Still There [Steam] - popis produktu

Stále zde (Still There) existuje příběhová psychologická adventura o přetrvávajícím smutku, technických hádankách, šílených AI a černém humoru. Vyhněte se minulosti, přivítejte zapomnění, připravte si dokonalou italskou kávu. POZNEJ PRAVDUPo přijetí nouzového rádiového přenosu jsou rutiny izolovaného strážce vesmírného majáku a jeho společníka AI navždy přerušeny. Konfrontujte, utěšte se a zpovídejte se prostřednictvím dialogů s bohatými a podmanivými postavami. Klasická, humánní, sci-fi záhada. VYŘEŠTE NÁROČNÉ HÁDANKYBudete si vydělávat na živobytí jako Karl Hamba, jediný provozovatel The Bento; sledování a opravy svých základních systémů spolu s Gorkym, vaší palubní umělou inteligencí. Prostudujte si své prostředí, abyste pochopili komplexní funkce stanice, sdělte to svým nešikovným zaměstnavatelům a objevte svůj skutečný účel. PLYNUJ ČASMezi vašimi každodenními úkoly najdete mnoho, čím se můžete pobavit. Vyzvěte Gorkého na šachovou partii, vychovejte domácího mazlíčka tuatara a recyklujte svou vlastní moč na další „chutné“ jídlo. Bento překypuje detaily a zajímavými způsoby interakce se vším, co vidíte. Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V. Název vývojáře GhostShark Datum vydání: 20.11.2019 Pegi: 16 Žánr: Adventura Minimální požadavky: Operační systém: Windows 7 64-bit Procesor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz Paměť: 6 GB RAM Grafická karta: Intel HD 530 Volné místo na disku: 512 MB DriectX: Verze 11 Jedná se o digitální verzi hry Still There, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.Still There © 2019 Ghostshark SRL. Developed by Ghostshark SRL. Licensed exclusively to and published worldwide by Iceberg Interactive. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Italy.

Produkt Still There [Steam] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku Iceberg Interactive v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Still There [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaIceberg Interactive
E-shopPlayGoSmart.cz

Still There [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Still There [Steam] - další zajímavé produkty

Still There [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?