Hypoalergenní tekutý prací prostředek #4842662

Hypoalergenní tekutý prací prostředek #4842662

Hypoalergenní tekutý prací prostředek #4842662

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - popis produktu

Záleží vám na tom, abyste měli oblečení nejen čisté, ale také vyprané bez zbytečné chemie? Takovou kvalitu vám nabízí tekutý prací prostředek na barevné prádlo. Je hypoalergenní a byl speciálně vyvinutý pro bezpečný kontakt s citlivou, alergickou nebo ekzematickou pokožkou. Neobsahuje žádné parfémované složky, a proto pokožku nijak nedráždí. Garantuje obsah 99,76 % čistě přírodních složek. Rafinovaný biosurfaktin z řepky odstraňuje nečistoty velmi důkladně a zároveň působí antibakteriálně. Výrobce používá tuto složku jako první na světě a díky tomu je složení prostředku unikátní. Mezi další složky patří glycerin, který textilní vlákna dokonale zjemňuje a zanechává prádlo po vyprání hebké a příjemné na dotek. Přidané mýdlo z olivového a kokosového oleje chrání prádlo před předčasným opotřebením. Objem 1 l.Doléhají-li na vás předsudky o ekologických prostředcích a jejich účinnosti, můžete veškeré obavy hodit za hlavu. Tento prostředek je výjimečný a to, co slibuje, také plní.  Zárukou kvality je certifikace Natural Detergent made with Organic od EcoCertu, která není zdaleka tak běžná ani u top ekologických pracích prostředků.• Dokonale čisté prádlo bez chemie a nezatěžuje přírodu• Vyvinutý speciálně pro kontakt s citlivou, alergickou nebo ekzematickou pokožkou• Garance podílu přírodních složek 99,76 %• Uznávaný certifikát “Natural Detergent Made with Organic” z Ecocertu a Vegan Society• Účinný při teplotách praní 30 – 60 °CSložení:5 % - 15 % neionogenní surfaktanty (povrchově aktivní látky na bázi cukru), 5 - 15 % mýdlo z olivového a kokosového oleje, < 5 % aniontové surfaktanty (sulfát alkoholu kokosového oleje a surfaktin sodný), hydroxymethylglycinát sodný, rostlinný alkohol (ethanol), glycerin, citrát draselný, kyselina citronová, demineralizovaná voda.Použití a dávkování:Pro plnou pračku (4,5 kg) použijte následující dávkování podle tvrdosti vody a síly znečištění:• Měkká voda: 1. Slabé znečištění 50 ml; 2. střední znečištění 75 ml; 3. silné znečištění 100 ml;• Středně tvrdá voda: 1. Slabé znečištění 75 ml; 2. střední znečištění 100 ml; 3. silné znečištění 125 ml• Tvrdá voda: 1. Slabé znečištění 90 ml; 2. střední znečištění 120 ml; 3. silné znečištění 150 mlPro ruční praní vám postačí 40 ml na 5 l vody. V případě velkého znečištění aplikujte trochu prostředku přímo na textil a promněte. Perte na 30 – 60 °C. Jedna lahev je dostatečná přibližně na 10 pracích cyklů.Varování: způsobuje vážné podráždění očí!

Produkt Hypoalergenní tekutý prací prostředek #4842662 patří do skupiny produktů Prací prostředky, vyrábí jej značka OnlyEco.

Tento produkt naleznete ve skupině Eko drogerie, patří pod značku OnlyEco.

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - parametry produktu

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - historie ceny a dostupnosti

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - další zajímavé produkty

Hypoalergenní tekutý prací prostředek - jak nakoupit nejvýhodnější?