Hubelino – Kuličky 12 ks

Hubelino – Kuličky 12 ks

Hubelino – Kuličky 12 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 241 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hubelino – Kuličky 12 ks - popis produktu

Kuličkovou dráhu si mohou děti doplnit o 12 kusů barevných kuliček. Zpestří si tak hru s výbornými kuličkovými drahami. Hubelino stavebnice jsou vyráběny jako kvalitní produkty německé firmy, dbající na ekologii.

Přednosti:

  • kombinovatelné s dílky LEGO Duplo
  • rozvíjí představivost a logickou úvahu
  • trénuje zručnost a trpělivost

Obsah balení:

  • 12 různobarevných kuliček

Kupte dětem kvalitní německou stavebnici Hubelino!

Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Země původu: Německo

Kuličková dráha Hubelino – Kuličky 12 ks: S kuličkovou dráhou HUBELINO si užijete spoustu zábavy. Sada 12 různobarevných kuliček ještě více zatraktivní Vaši kuličkodráhu. Stavebnice Hubelino jsou kompatibilní s kostkami ostatních značek. Jsou vyrobeny z kvalitního a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pro děti od 3 let.Obsah sady:12 kuličekHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Produkt Hubelino – Kuličky 12 ks patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Hubelino, SmartLife, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Kreativní hračky, vyrábí jej značka Hubelino, SmartLife, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Hubelino – Kuličky 12 ks je označen EAN kódem 4250331420336.

Hubelino – Kuličky 12 ks - parametry produktu

Hubelino – Kuličky 12 ks - historie ceny a dostupnosti

Hubelino – Kuličky 12 ks - další zajímavé produkty

Hubelino – Kuličky 12 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?