HP LaserJet M110we

HP LaserJet M110we

HP LaserJet M110we

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HP LaserJet M110we - popis produktu

HP LaserJet M110we

Model HP LaserJet M110we představuje ideální řešení pro zákazníky s potřebou častého tisku v černobílé variantě. Poskytuje velmi úsporný provoz s černobílým tiskem v profesionální kvalitě s velmi nízkými náklady na stránku.

Mobilní tisk

Můžete tisknout velice snadno a to odesláním e-mailu přímo ze svého smartphonu, tabletu či notebooku pomocí služby HP ePrint. Tiskněte přímo z mobilního zařízení s funkcí Wi-Fi Direct. Technologie AirPrint upraví tiskové úlohy na správnou velikost papíru.

Maximální produktivita

LaserJet Pro MFP M110we dosahuje rozlišení až 600 x 600 dpi. S touto tiskárnou maximalizujete produktivitu uživatelů s nízkou nutností zásahů. Při velkých objemech tisku jistě oceníte i poměrně vysokou rychlost tisku až 20 stránek za minutu.

Nízké náklady na tisk

Do firem se hodí i z důvodu nízkých tiskových nákladů. Tiskárna se chlubí atraktivní cenou a provozní náklady také nejsou vysoké. Multifunkční zařízení obecně šetří finance, protože místo nákupu několika separátních zařízení kupujete pouze jedno jediné, které zastane veškerou práci.

Model HP LaserJet M110we představuje ideální řešení pro zákazníky s potřebou častého tisku v černobílé variantě. Poskytuje velmi úsporný provoz s černobílým tiskem v profesionální kvalitě s velmi nízkými náklady na stránku.

  • Kompaktní rozměry
  • Kvalitní černobílý tisk
  • Vstupní zásobník s kapacitou na 150 listů
  • Výstupní zásobník s kapacitou na 100 listů
  • Rychlost tisku až 20 stran za minutu

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

HP LaserJet M110we - parametry produktu

KategorieKošíky

HP LaserJet M110we - historie ceny a dostupnosti

HP LaserJet M110we - další zajímavé produkty

HP LaserJet M110we - jak nakoupit nejvýhodnější?