23

23" HP EliteDisplay E231 #5670448

23

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

23" HP EliteDisplay E231 - popis produktu

Mimořádně ergonomický LED monitor HP E231 se vyznačuje pohodlnými možnostmi připojení v prémiovém a energeticky efektivním provedení. Rozšiřte své možnosti připojení, probuďte svůj obsah s Full HD rozlišením, užijte si živé prezentace díky vysokému kontrastu a rychlé odezvě s širokými pozorovacími úhly. Snadno se také můžete připojit k řadě různých zařízení pomocí vstupů VGA, DVI, DisplayPort nebo integrovaného USB rozbočovače.

Shrnutí parametrů
Velikost 23'
Rozlišení 1920 x 1080
Rozhraní 2x USB, 1x DisplayPort, 1x DVI, 1x VGA
Barva černá
Monitor HP E231

Mimořádně ergonomický LED monitor HP E231 se vyznačuje pohodlnými možnostmi připojení v prémiovém a energeticky efektivním provedení. Rozšiřte své možnosti připojení, probuďte svůj obsah s Full HD rozlišením, užijte si živé prezentace díky vysokému kontrastu a rychlé odezvě s širokými pozorovacími úhly. Monitor dosahuje skvělých obrazových výsledků díky technologii podsvícení LED. Technologie LED představuje výhody v podobě lepších výkonových parametrů. Monitor tak dosahuje vyššího dynamického kontrastu a nulového úniku světla.

LED podvícení

Monitor dosahuje skvělých obrazových výsledků díky technologii podsvícení LED. Technologie LED představuje výhody v podobě lepších výkonových parametrů. Monitor tak dosahuje vyššího dynamického kontrastu a nulového úniku světla.

Pohodlí a kontrola

Zvyšte své pohodlí s přizpůsobitelným nastavení náklonu, výšky nebo natočení kolem osy. Získejte pohodlí po celý den. Díky certifikacím ENERGY STAR, EPEAT Gold a TCO můžete snížit spotřebu elektrické energie a tím i snížit své náklady a dopad na životní prostředí.

Monitor HP E231

 Nabízí skvělé vlastnosti díky velikosti obrazovky 23' s Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů a poměrem stran 16:9, jasem 250 cd/m2, vynikajícím dynamickým kontrastem 5 000 000:1, pozorovacími úhly 170° horizontálně a 160° vertikálně a dobou odezvy 5 ms. Pro připojení k počítači nabízí vstupy D-Sub, DisplayPort a DVI-D. Pro připojení ostatních zařízení jistě využijete 2 USB 2.0 porty.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii LCD monitory, patří pod značku HP v nabídce e-shopu Tera.cz.

23" HP EliteDisplay E231 - parametry produktu

KategorieKošíky, Monitory, LCD monitory
ZnačkaHP
E-shopTera.cz

23" HP EliteDisplay E231 - historie ceny a dostupnosti

23" HP EliteDisplay E231 - další zajímavé produkty

23" HP EliteDisplay E231 - jak nakoupit nejvýhodnější?