Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus - popis produktu

Neoriginální náhradní hlavní / centrální kartáč vhodný pro robotické vysavače značky Roidmi (Xiaomi Roidmi) EVE Plus, 1 ks v balení. Halvní kartáče jsou pro práci robotického vysavače zásadní. Bez jejich činnosti by se nečistota nedostávala k nasávacímu otvoru a vysavač by tak neplnil svou funkci. Kartáč svým rotačním pohybem mimo posunu nečistot k sání také rozevírá osnovu koberce pro vysátí nečistot z jeho hloubky, vyčesává žmolky, nečistoty i ulpělé vlasy či chlupy z vláken koberce. Jak se starat o hlavní kartáč? Hlavní kartáč se časem opotřebovává. Na vás je, abyste jej pravidelně čistili: odstraňte namotané vlasy a chlupy z kartáče nůžkami prostřihněte podélně kolem kartáčů vlasy a chlupy můžete použít i řezací nástroj pro čištění kartáčů rukou nečistoty vymotejte a odstraňte zkontrolujte a popřípadě vyčistěte nečisoty namotané na osy po krajích kartáče stejně zkontrolujte osy na těle vysavače, kde se hlavní kartáč zasunuje Kdy měnit hlavní kartáč? Hlavní kartáč se mění ve chvíli, kdy dojde ke zničení jeho kartáčů nebo lamel. Problém můžou dělat i jeho ložiska po stranách. Pokud dojde k jejich opotřebení, kartáč vyměňte.

Produkt Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus patří do skupiny produktů Robotické vysavače od značky Provysavače v nabídce e-shopu ProVysavace.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Rotační mopy, patří značce Provysavače, naleznete jej v e-shopu ProVysavace.cz.

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus - parametry produktu

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus - historie ceny a dostupnosti

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus - další zajímavé produkty

Hlavní rotační kartáč Roidmi EVE Plus - jak nakoupit nejvýhodnější?