HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá #5021018

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá #5021018

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá #5021018

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá - popis produktu

Mimořádně lehká a pohodlná přilba s optimální ventilací. Jedinečný tvar zvyšuje aerodynamiku a zároveň poskytuje optimální ventilaci. Vyvinuto v aerodynamickém tunelu HJC. Navržena pro intenzivní fyzický výkon, a to i v horkém počasí. Tuto přilbu používají profesionálové týmu Lotto Soudal UCI.Přilba váží 200 g a má 16 větracích otvorů s překvapivou aerodynamikou. Má klasické prvky jako otvor pro brýle, nastavitelnou týlní opěrku nebo antibakteriální polstrování.Technologie:SELFIT - jedinečný samonastavovací systém utahování, nabízí 5 výchozích poloh nastavení pro různé tvary a obvody hlavy. Coolpath - nová technologie nahrazující vnitřní polstrování na temeni hlavy, která umožňuje optimální proudění vzduchu kolem hlavy pro zvýšení pohodlí během závodu.Ventury Dynamics - technická adaptace Bernoulliho fyzikálního principu je aplikována na vylepšené aerodynamické konstrukce HJC pro dosažení nejlepší možné ventilace. Díky tlakovým diferencím je chladný vzduch z přední části odváděn zadním otvorem pro životně důležitý odvod tepla, což jezdci poskytuje optimální ventilaci a dokonalé proudění během závodu.

Produkt HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá #5021018 lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Hjc, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické přilby od značky Hjc v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá - parametry produktu

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá - historie ceny a dostupnosti

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá - další zajímavé produkty

HJC Cyklistická přilba - IBEX 2.0 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?