Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 352 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg - popis produktu

Krmivo Hill`s™ Ideal Balance™ Puppy speciálního složení, aby vyhovovalo potřebám štěňat do 1 roku věku. Krmivo je kompletní krmivo pro štěňata do 1 roku, vyrobené z přírodních surovin s přídavkem vitamínů, minerálních látek a aminokyselin. Bez obilovin.   Pokyny ke krmení: Štěňata a březí feny - podávejte 2-4 porce krmiva za den. Zpočátku dodržujte uvedené dávkování, poté dávku upravte tak, aby byla udržena ideální tělesná hmotnost. V případě nejasností konzultujte s Vaším veterinárním lékařem. Kojící feny - umožněte ke krmivu stálý přístup. Podáváte toto krmivo poprvé? Míchejte zvyšující se podíl nového krmiva se snižujícím se podílem dosavadního krmiva v průběhu 7 dnů. Voda musí být vždy k dispozici.   Složení: Kuřecí moučka - 25%, bramborový škrob, žlutý hrách - 12%, sušený hrách - 12%, sušené brambory - 9%, živočiný tuk, proteinový hydrolyzát, minerální látky, rostlinný olej, lněné semínko - 2%, sušená řepná dužina, rybí tuk, sušená mrkev - 0,5%, sušené rajčatové výlisky - 0,2%, sušená citrusová dřeň,...

Produkt Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Hills, velikost je 12kg, naleznete jej v e-shopu KRMENI.CZ.

Tento produkt se nachází v kategorii Granule pro psy od značky Hills, je vyroben ve velikosti 12kg, naleznete ho u prodejce KRMENI.CZ.

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg - parametry produktu

Velikost
KategorieKrmiva, Krmiva pro psy, Granule pro psy
ZnačkaHills
Velikost12kg
E-shopKRMENI.CZ

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg - historie ceny a dostupnosti

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg - další zajímavé produkty

Hills IDEAL balance PUPPY - 12kg - jak nakoupit nejvýhodnější?