Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg - popis produktu

Klinicky ověřené kompletní krmivo pro psy krmivo pro zlepšení mobility již za 21 dní. díky správné rovnováze živin, EPA (speciální omega-3 mastná kyselina) a celkovému množství omega-3 mastných kyselin. Klíčové výhody: Klinicky ověřeno při podpoře chůze, běhu, hry a chůze do schodů. Rozdíl uvidíte již za 21 dní Pomáhá Vašemu psovi k lepší chůzi, běhu, hře pomocí tlumení bolestivosti kloubů a zachování zdravé chrupavky Zachovává zdravou kloubní chrupavku díky správné hladině EPA (speciální omega-3 mastná kyselina z rybího tuku) a glukosaminu a chondroitin sulfátu z přírodních zdrojů Krmný návod: viz tabulka na obale. Složení: mletá kukuřice, mletá rýže, lněné semínko, sójová mouka, hrachová mouka, kuřecí a krůtí moučka, ochucovadla, živočišný tuk, rybí tuk, sušená celá vejce, L-lysin hydrochlorid, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, doplněk L-karnitinu, DL-metionin, L-threonin, sůl, taurin, dihydrogenfosforečnan vápenatý, L-tryptofan, vitamíny a stopové prvky....

Produkt Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Hills, naleznete jej v e-shopu Superzoo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Granule pro psy od značky Hills, naleznete ho u prodejce Superzoo.cz.

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg - parametry produktu

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg - historie ceny a dostupnosti

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg - další zajímavé produkty

Hill´s Prescription Diet j/d Canine Original 12kg - jak nakoupit nejvýhodnější?