Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená - popis produktu

Ergonomické křeslo OZGE NEW s měkkou výplní a kvalitním potahem z ekokůže zabezpečí dokonalou oporu pro každou část těla. Ekokůže je doplněna síťovinou na bočních stranách. Křeslo disponuje nastavitelnou výškou, polohovací zádovou opěrkou a výsuvnou podnoží. Pokud si budete chtít na chvilku od hraní odpočinout, nastavte si křeslo do nejpohodlnější polohy. O vaše unavené ruce se postarají čalouněné plastové opěrky. Nosnou konstrukci sedáku a opěráku tvoří pevný a kvalitní kovový rám, který zajišťuje dlouhou životnost křesla. Ve vrchní části opěradla najdete opěrku na hlavu, v bederní části další opěrku. Její umístění v té správné výšce - aby vás podpírala v bederní oblasti - si můžete nastavit pomocí popruhů. Kolečka připomínají kola toho nejrychlejšího sporťáku. Křeslo je speciálně vyvinuté pro dlouhé a komfortní sezení za počítačem. S křeslem OZGE NEW se vyhnete bolestem páteře, krčního svalstva a hlavy. Správné sezení ovlivňuje nejen zdraví, ale i pracovní či herní výkon. Takové dokonalé křeslo ocení i manažer, programátor, nebo každý, kdo prosedí dlouhé hodiny za počítačem.Barva: červená / černá / bílábéžová / černá / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:čalounění: ekokůže / síťovinakonstrukce sedáku a opěráku: pevný kovpodstava: plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 126-136 cmvýška sedu: 47-57 cmhloubka sedu: 49 cmšířka sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 83 cmšířka zádové opěrky: 52 cmNosnost: 120 kgHmotnost:19 kgDodáváno v demontu.

Produkt Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky Kondela, v barvě krémová, materiál je síťovina, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku Kondela, barevné provedení je krémová, materiálové složení síťovina, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená patří do skupiny produktů Herní židle, vyrábí jej značka Kondela, v barvě krémová, materiálové provedení je síťovina, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAČervená
BARVAKrémová
HMOTNOST19 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLEko kůže
MATERIÁLSíťovina
NOSNOST120 kg
ŠÍŘKA64 cm
VÝŠKA SEDU47 cm
VÝŠKA SEDU57 cm
HLOUBKA SEDU49 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKAAno
OPĚRKA HLAVYAno
HOUPACÍ MECHANISMUSAno
HLOUBKA60 cm
VÝŠKA136 cm
VÝŠKA126 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
BEDERNÍ OPĚRKAAno
KOLEČKAPlastová
TYP PODNOŽEPlastový kříž
TYP PODNOŽEOtočná 360°
ŠÍŘKA SEDU50 cm
BAREVNÁ VARIANTAČervená
Hmotnost19000.000g
KategorieKrémy, Židle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla, Herní židle, Herní křesla
ZnačkaKondela
Barvakrémová
Materiálsíťovina
E-shopInpostele.cz

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená - historie ceny a dostupnosti

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená - další zajímavé produkty

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená - jak nakoupit nejvýhodnější?