HAMAX Zenith Relax Plus adapter #5842685

HAMAX Zenith Relax Plus adapter #5842685

HAMAX Zenith Relax Plus adapter #5842685

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAMAX Zenith Relax Plus adapter - popis produktu

Dětská sedačka na kolo HAMAX Zenith Relax Plus adapter: Cyklosedačka HAMAX Zenith Relax Plus vám umožní užít si vyjížďku na kole i s vaším dítětem. Vhodná je pro děti od 9 měsíců a unese až 22 kg. Upevňuje se na zadní nosič pomocí adaptéru a lze ji použít i na elektrokolo. Sedačku lze snadno a rychle z kola odejmout. Nabízí možnost nastavení sklonu až do 12,5°, výškově stavitelné opěradlo i výškově stavitelné opěrky nohou. K bezpečí při jízdě napomáhá 3bodový bezpečnostní pás, zatímco perfektní komfort zaručí pohodlné polstrování. Sedačka je vybavená výklenkem na přilbu, který se postará o pohodlné sezení dítěte s přilbou na hlavě, aniž by byla tlačena dopředu. Přídavný doplněk poté chrání nohy před výpletem kola. Cyklosedačka HAMAX Zenith Relax Plus poskytne dětem znamenitý komfort při jízdě na kole. Klíčové vlastnosti dětské sedačky na kolo HAMAX Zenith Relax PlusCyklosedačka vhodná pro děti od 9 měsícůUnese až 22 kgUpevňuje se na zadní nosič pomocí adaptéruNabízí možnost nastavení sklonu až do 12,5°, výškově stavitelné opěradlo i výškově stavitelné opěrky nohouK bezpečí při jízdě napomáhá 3bodový bezpečnostní pásPerfektní komfort zaručí pohodlné polstrováníSedačka HAMAX Zenith Relax Plus je vybavená výklenkem na přilbuPřídavný doplněk chrání nohy dítěte před výpletem kola Rozměry:95 × 38 × 29,5 cm Nosnost:22 kg Hmotnost:4,6 kg

Produkt HAMAX Zenith Relax Plus adapter #5842685 patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Hamax, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské sedačky, patří pod značku Hamax, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt HAMAX Zenith Relax Plus adapter #5842685 patří do skupiny produktů Sedačky na kolo, je v nabídce značky Hamax v nabídce e-shopu Alza.cz.

HAMAX Zenith Relax Plus adapter - parametry produktu

HAMAX Zenith Relax Plus adapter - historie ceny a dostupnosti

HAMAX Zenith Relax Plus adapter - další zajímavé produkty

HAMAX Zenith Relax Plus adapter - jak nakoupit nejvýhodnější?