HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga #5852666

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga #5852666

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga #5852666

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga - popis produktu

Dětská sedačka na kolo HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga: Cyklosedačka HAMAX Amiga vám umožní užít si vyjížďku na kole i s vaším dítětem. Vhodná je pro děti od 9 měsíců a unese až 22 kg. Na kolo se upevňuje pomocí adaptéru a volně visící ocelové tyče, která zajistí skvělé odpružení a současně chrání páteř dítěte v průběhu jízdy. Při správném namontování se zobrazí zelené indikátory. Sedačku lze také snadno a rychle z kola odejmout. K bezpečí při jízdě napomáhá 3bodový bezpečnostní pás, zatímco perfektní komfort zaručí pohodlné polstrování. Sedačka je vybavená výklenkem na přilbu, který se postará o pohodlné sezení dítěte s přilbou na hlavě, aniž by byla tlačena dopředu. Přídavný doplněk poté chrání prsty před špicemi kol. Cyklosedačka HAMAX Amiga poskytne dětem znamenitý komfort při jízdě na kole. Klíčové vlastnosti dětské sedačky na kolo s uzamykatelným zámkem HAMAX AmigaCyklosedačka vhodná pro děti od 9 měsícůUnese až 22 kgNa kolo se upevňuje pomocí adaptéru a volně visící ocelové tyčeK bezpečí při jízdě napomáhá 3bodový bezpečnostní pásPerfektní komfort zaručí pohodlné polstrováníSedačka HAMAX Amiga je vybavená výklenkem na přilbuPřídavný doplněk chrání prsty dítěte před špicemi kol Nosnost:22 kg

Produkt HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga #5852666 patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Hamax, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské sedačky, patří pod značku Hamax, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga #5852666 patří do skupiny produktů Sedačky na kolo, je v nabídce značky Hamax v nabídce e-shopu Alza.cz.

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga - parametry produktu

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga - historie ceny a dostupnosti

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga - další zajímavé produkty

HAMAX s uzamykatelným zámkem Amiga - jak nakoupit nejvýhodnější?