HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn - popis produktu

Helma na kolo HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn:Žádná cyklovyjížďka by se neměla obejít bez helmy na kolo. Připravili jsme si pro vaše děti přilbu v kvalitním provedení značky Hamax. Tato silniční a městská dětská helma na kolo je určena pro dívky. Dětská přilba na kolo Hamax je opatřena certifikací CE EN 1078. Pro vysokou pevnost helmy na kolo je využitá technologie in mold, kdy je vnitřní skelet přilby vstřikován přímo na polystyrenovou konstrukci. Za použití vysokého tlaku a teploty vzniká pevná a odolná přilba, která se pyšní ochranou také ze spodní a týlové části helmy. Je vybavena bezpečnostními reflexními prvky, neboť zvláště na silnici je důležité, aby byly děti dobře vidět. Dětská cyklistická helma Hamax bude vyhovovat jezdcům s velikostí hlavy od 52 do 52 cm. Klíčové přednosti helmy na kolo HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn Helma na kolo Hamax zajistí bezpečnou jízdu Je ideální pro děti Silniční a městská přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Je opatřena certifikací CE EN 1078 Cyklo helma disponuje technologií: in-mold Materiálem konstrukce je polykarbonát (PC) a EPS Pro upínání cyklistické helmy Hamax slouží magnetická spona a pásky s přezkou Cyklo přilba je ideální pro obvod hlavy 52-52 cm Součástí helmy je i slušná výbava Vynikající doplňky cyklo helmy Hamax vylepší každý výlet. K dalším vylepšením patří větrací otvory, které zabezpečují přivádění studeného vzduchu do přední části a zadní částí jej efektivně odvádí ven. Cyklo helma Hamax každého uchvátí svými kvalitami Pečlivě provedená helma zaručuje ochranu při neočekávaném nárazu do hlavy. Proto byl k výrobě konstrukce zvolen velmi odolný materiál, konkrétně polykarbonát (PC) a EPS. K zafixování cyklistické helmy Hamax slouží magnetická spona a pásky s přezkou. Za ostrého světla se bude hodit pevný kšilt, který ochrání zrak před sluncem. Hmotnost: 227 g

Produkt HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Hamax, v nabídce prodejce Alza.cz.

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaHamax
E-shopAlza.cz

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn - historie ceny a dostupnosti

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn - další zajímavé produkty

HAMAX Cyklohelma Thundercap Pink Unicorn - jak nakoupit nejvýhodnější?