GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g - popis produktu

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Bourbonská vanilka lusk* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Madagaskar Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Prémiová mletá vanilka odrůdy Bourbon z Madagaskaru v BIO kvalitě je snad tím nejluxusnějším kořením na trhu. Vanilka se získává z fermentovaných tobolek některých druhů orchidejí rodu vanilkovník. Za příjemnou hřejivou vůni a nasládlou chuť vděčíme obsahové aromatické látce vanilinu, která má mimo jiné také afrodiziakální účinky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití: Vanilkový prášek využijete jak v teplé, tak i studené kuchyni a při pečení. Kde rozhodně chybět nesmí je například ve vanilkových rohlíčcích, domácí zmrzlině nebo ve vlastním poctivém vanilkovém cukru. Vanilka odrůdy Bourbon v BIO kvalitě a navíc přímo z Madagaskaru se řadí mezi nejluxusnější koření. Využijete ji do krémů, pudingů a na pečení čajového pečiva.

Produkt GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g je označen EAN kódem 8595678412061.

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g - parametry produktu

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g - historie ceny a dostupnosti

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g - další zajímavé produkty

GRIZLY Vanilka mletá Bourbon BIO 20 g - jak nakoupit nejvýhodnější?