Granna Já už si hraji Auta

Granna Já už si hraji Auta

Granna Já už si hraji Auta

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Granna Já už si hraji Auta - popis produktu

Našimi ulicemi jezdí spousta zvláštních vozidel, která plní důležité úkoly.

Každé má jiný tvar a barvu, některá dokonce i houkají a blikají a se všemi se pojí zajímavá povolání.

Pojďme je společně objevit ve čtyřech různých hrách!

Obsah balení:

  • 6 čtyřdílných obrázků
  • vzdělávací plakát
  • český a slovenský návod

Parametry:

  • Délka hry: 15+
  • Věk: 2+
  • Počet hráčů: 1-4

JÁ UŽ HRAJI! je nová série her vytvořená speciálně pro nejmenší děti. Umožňuje jim, aby si hrály samy nebo společně s rodiči. Ve hře Auta se děti od 2 do 4 let seznamují například se sanitkami, policejními či hasičskými auty nebo popelářskými vozy a díky zvířátkům-řidičům objevují povolání, která se s nimi pojí.

Ve čtyřech herních variantách kombinujících principy skládačky a lota si děti procvičují soustředění a pozorovací schopnosti, rozvíjejí slovní zásobu i jemnou motoriku a zároveň získávají znalosti o okolním světě.

Návod v češtině i ve slovenštině.

Může hrát i jedno dítě!

Doporučováno Asociací klinických logopedů ČR.

Společenská hra Granna Auta :Se společenskou hrou Auta se děti ponoří do světa důležitých vozidel a zajímavých povolání. K čemu slouží všechna auta, která často potkáváme na ulicích? Pojďme si to společně ukázat! Společenská hra Auta je určena všem zvídavým dětem, které se chtějí něco naučit o okolním světě. Zároveň si procvičí jemnou motoriku, soustředění, pozorovací schopnosti a slovní zásobu. Barevné obrázky mohou sloužit k výuce barev a tvarů.Lze využít čtyři herní varianty na principu skládačky a lota. Děti se ve hře setkávají s různými vozidly, např. se sanitkami, popelářskými vozy nebo policejními auty. Přátelští zvířecí řidiči je pak seznamují s povoláními, která posádka těchto vozidel vykonává. Jak hra děti učí i baví?Procvičí všechny důležité aspekty dětského rozvojeDítě může hrát samo, nebo si pozvat spoluhráčeHra zprostředkovává důležité informace o fungování našeho světaNěkolik herních variant děti zabavíBarevné kartičky je možné využít i k jinému hraní Obsah balení:6 čtyřdílných obrázkůVýukový plakátČeský a slovenský návod

Granna Já už si hraji Auta

Velká i malá autíčka, připravená pro vyhledávací hru. Hasičské, policejní, popelářské auto či sanitka, ty všechny mohou děti v balení najít.

Různé typy aut a jejich využití, to je námět pro hru na vyhledávání správných dvojic. Hra je určena nejmenším dětem od dvou let, které si mohou trénovat svoje pozorovací schopnosti, jemnou motoriku a rozšířit si znalosti o světě přírody kolem nás. Má pět herních variant, založených například na principu skládačky či pexesa.

Obsah balení:

  • 6 čtyřdílných brázků, vzdělávací plakát a návod

Kupte nejmenším některou z her Já už si hraji!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: karton Rozměry balení: 27,5 x 5 x 19 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku Granna, Playmobil, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Granna Já už si hraji Auta lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Granna, Playmobil, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Granna Já už si hraji Auta označuje EAN kód 5900221022063.

Granna Já už si hraji Auta - parametry produktu

Granna Já už si hraji Auta - historie ceny a dostupnosti

Granna Já už si hraji Auta - další zajímavé produkty

Granna Já už si hraji Auta - jak nakoupit nejvýhodnější?