Graf Maxx 30 SR

Graf Maxx 30 SR

Graf Maxx 30 SR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Graf Maxx 30 SR - popis produktu

Kolečkové brusle Graf Maxx 30 SR:Kolečkové brusle Graf Maxx 30 SR vám budou dobrým parťákem při jakékoliv příležitosti se projet. Mají kolečka o velikosti 80 mm. Kolečka s tímto průměrem doporučujeme i začátečníkům. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Vnější skořepina brusle je z kvalitního odolného materiálu, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček ložiska ABEC 9. Nadesignovány jsou hlavně pro muže. Mondopoint (vnitřní část brusle) činí u bruslí Graf přesně 285 mm. Můžete se spolehnout celkem na čtyři kolečka. S těmito kolečky budou brusle snadno ovladatelné. Jejich tvrdost je 76A. Nejdůležitější přednosti inline bruslí Graf Maxx 30 SR Kolečkové brusle Graf mají kolečka o tvrdosti 76A Mondo point má hodnotu 285 mm Hlavní barva: černá a žlutá Kvalitní certifikovaná ložiska ABEC 9 Průmer koleček: 80 mm Kolečkové brusle Graf pro muže Výkonnost: sportovní Budete je moci velmi snadno ovládat

Produkt Graf Maxx 30 SR patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Graf, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Inline brusle, vyrábí jej značka Graf, v nabídce prodejce Alza.cz.

Graf Maxx 30 SR - parametry produktu

Graf Maxx 30 SR - historie ceny a dostupnosti

Graf Maxx 30 SR - další zajímavé produkty

Graf Maxx 30 SR - jak nakoupit nejvýhodnější?