Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 739 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené - popis produktu

Zelené funkční šortky Stretch 2in1 jsou dvouvrstvé a příjemné na nošení i bez spodního prádla. Elastická vnitřní podšívka zabraňuje odírání a slouží ke zpevnění nohou. Díky elastickému pasu jsou velmi pohodlné a umíte si jej upravit pomocí stahovací šňůrky. Funkční šortky Stretch 2in1 skvěle odvádějí pot, rychle schnou a dopřejí také maximální volnost pohybu. 4 kapsy, do kterých si umíte uložit mobil, klíče, sluchátka a podobně. Oceníte je během různých fyzických aktivit, jako například cvičení, běh, cyklistika, bruslení nebo turistika.

Produkt Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené patří do skupiny produktů Spodní prádlo od značky Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Spodní prádlo -, patří pod značku Iron Aesthetics, v nabídce prodejce IronAesthetics.cz.

Produkt Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené patří do skupiny produktů Funkční prádlo, patří pod značku Iron Aesthetics, v nabídce prodejce IronAesthetics.cz.

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené - parametry produktu

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené - historie ceny a dostupnosti

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené - další zajímavé produkty

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, zelené - jak nakoupit nejvýhodnější?