Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 739 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki - popis produktu

Khaki funkční šortky Stretch 2in1 jsou dvouvrstvé a příjemné na nošení i bez spodního prádla. Elastická vnitřní podšívka zabraňuje odírání a slouží ke zpevnění nohou. Díky elastickému pasu jsou velmi pohodlné a umíte si jej upravit pomocí stahovací šňůrky. Funkční šortky Stretch 2in1 skvěle odvádějí pot, rychle schnou a dopřejí také maximální volnost pohybu. 4 kapsy, do kterých si umíte uložit mobil, klíče, sluchátka a podobně. Oceníte je během různých fyzických aktivit, jako například cvičení, běh, cyklistika, bruslení nebo turistika.

Tento produkt se nachází v kategorii Spodní prádlo od značky Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Produkt Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki lze nalézt mezi produkty ve skupině Spodní prádlo -, patří pod značku Iron Aesthetics, v nabídce prodejce IronAesthetics.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Funkční prádlo, patří pod značku Iron Aesthetics, v nabídce prodejce IronAesthetics.cz.

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki - parametry produktu

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki - historie ceny a dostupnosti

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki - další zajímavé produkty

Funkční šortky Iron Aesthetics Stretch 2in1, camo khaki - jak nakoupit nejvýhodnější?