Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Sprej se sametovým efektem - mléčná čokoláda 100 ml
Jedlý sprej se sametovým efektem z mléčné čoklolády s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dortu, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek. Sametový efekt dodá dortům a zákuskům moderní a originální design. Produkt je vhodný pro vegany a vegetariány.
Postup
Je vhodné sprej minimálně 2 hodiny před použitím ponechat při pokojové teplotě 20-25 °C z důvodu zahřátí kakaového másla a tak si usnadnit aplikaci stříkání na povrch. Následně stříkáme na povrch nejlépe zamrzlého nebo studeného dezertu ze vzdálenosti 20 cm.
Doporučená doba tuhnutí před konzumací je 4 hodiny. Po použití otočte plechovku dnem vzhůru a nastříkejte několik sekund na čištění. Vyčistěte trysku teplou vodou, pokud nestříká rovnoměrně.
Složení
Kakaové máslo, barvivo: E170, E102, E122, E133, hnací plyn: E943a, E943b, E944. E102, E122: může mít nepříznivý vliv na činnost a pozornost dětí
Alergeny
Může obsahovat stopy: sóji, mléka, oxidu siřičitého a siřičitanů
Produkt Funcakes Sprej se sametovým efektem - mléčná čokoláda 100 ml je označen EAN kódem 8720512690316.
Pečení | Ingredience |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Spreje |
EAN | 8720512690316 |
Sprej se sametovým efektem - Bílá Čokoláda 100 ml | Jedlý pudrový sprej se sametovým efektem z bílé čoklolády s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dortu, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek. Sametový efekt dodá dortům a zákuskům
Chladící sprej na čokoládu Se sprejem rychle ochladíte čokoládové či karamelové výrobky, což zajistí, že rychleji ztvrdnou. Vhodný pro profesionální i domácí použití. | Postup | Nastříkejte ze vzdálenosti 15 - 30 cm na jedlý výrobek | Obsah: 100 ml
Jídla glazura (Šelak) je potravinářský sprej, který poskytuje krásný lesk na povrchu marcipánu, čokolády a dalších povrchů. Doporučujeme před aplikací protřepat a stříkat ze vzdálenosti cca 15 cm např. na dorty nebo jedlé dekorace zhotovené z potahovacích hmot. Efekt lesku
Kousky mléčné čokolády využijete při namáčení cakepops, vytváření polevy nebo čokoládových stekancoch na dortech, koláčích nebo donuts, do krémů i cookies. K výrobě byla použita pravá belgická čokoláda. | Postup | Kousky čokolády vložte do misky a ohřívejte v
Kousky mléčné čokolády ve tvaru kostek jsou vhodné při pečení čokoládových dortů, vdolky, na ochucení náplně, krémů, šlehačky nebo sušenek ale stejně na dozdobení finálního dezertu, koláče nebo donuts. K výrobě byla použita pravá belgická čokoláda. | Postup | Nasypte
Torras Mléčná čokoláda se stévií 100 g | | Vlastnosti a výhody: Vychutnejte si výbornou mléčnou čokoládu, která je oslazena přírodním sladidlem, stévií. Neobsahuje žádný přidaný cukr, ani lepek. | | | Složení: Kakaová hmota, sladidla: erythritol, steviol glykosidy 0,028 %,
Carla Pro tebe Mléčná čokoláda 100 g | | Mléčná čokoláda je vyjímečná pochoutka, pro někoho vyjímečného. | | Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkové aroma. Může obsahovat
The Chocolate Mléčná čokoláda s mandlemi 100 g | | Lahodná mléčná čokoláda s křupavými mandlemi ve tvaru trojúhelníku je nejen chutnou pochoutkou, ale i krásným a vkusným dárkem pro vaše nejbližší. Je vyrobená v České republice z kvalitní belgické
Široké spektrum použití. Široká škála nejprodávanějších barev odpovídající RAL odstínům. V sortimentu najdete i základ a bezbarvý lak
The Chocolate Mléčná čokoláda s lískovými oříšky 100 g | | Lahodná mléčná čokoláda obohacená o lískové oříšky ve tvaru trojúhelníku je nejen chutnou mlskou, ale i krásným a vkusným dárkem pro vaše nejbližší. Je vyrobená v České republice z kvalitní belgické
Taitau Exclusive Selection Mléčná čokoláda 35% 100 g | | Lahodná mléčná čokoláda s obsahem kakaa 35 %. | | Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, emulgátor - řepkový lecitin, vanilkové aroma. Kakaová sušina min. 35 %, min. 18% mléčné
Forma na čokoládové pralinky - Srdce | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Listy | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Rty | Forma pro vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte bílou
100% čisté kakaové máslo je vhodné při výrobě a temperování čokolády a čokoládové polevy. Používá se na ředění, přidání chuti a hladkosti do čokolády a různých krémů. Je odolné vůči vysokým teplotám proto je vhodnější než klasický tuk či máslo, je vhodné
Chocolates From Heaven Mléčná čokoláda 37% BIO 100 g | | Lahodná belgická mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa. Doslazená přírodním třtinovým cukrem. | | Plně kompostovatelné balení. Vnitřní obal je vyroben z tzv. butter paper (pečící papír z celulózy = biologicky
Forma na čokoládové pralinky - Květy | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Diamond | Silikonová forma pro vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo
Taitau Exclusive Selection Mléčná čokoláda bez cukru 46% 100 g | | Výborná čokoláda krémové chuti vyrobená z prémiových kakaových bobů z oblasti Ghany. | | Použití: Ideální na mlsání. | | Složení: Kakaová hmota, sladidlo (erythritol), sušené odstředěné mléko, emulátor
Forma na čokoládové pralinky - Swirls spirálky | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo
Zelená země Mléčná čokoláda s konopným semínkem 100 g | | Pravá belgická čokoláda řemeslně vyrobená v samotném srdci Prahy. Čokoládovna pracuje jen s těmi nejlepšími surovinami z belgických Brugg. Lahodnou čokoládu doplňuje mix loupaného a neloupaného konopného semínka,
| Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup: Rozpusťte bílou nebo tmavou čokoládu,
Čokoláda při dietě už není tabu. Na této keto čokoládě si můžete pochutnat každý den. Neobsahuje žádný přidaný cukr. Naopak, najdete v ní prospěšnou vlákninu z čekanky, která stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě. | Čokoládou nenahrazujete žádné
| Ochucovací pasta z růží je oblíbená a ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškotu, makrónkům i tartaletkám. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit jedlými