Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Sprej se sametovým efektem - Bílá Čokoláda 100 ml
Jedlý pudrový sprej se sametovým efektem z bílé čoklolády s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dortu, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek. Sametový efekt dodá dortům a zákuskům moderní a originální design. Produkt je vhodný pro vegany a vegetariány.
Postup
Je vhodné sprej minimálně 2 hodiny před použitím ponechat při pokojové teplotě 25 °C z důvodu zahřátí kakaového másla a tak si usnadnit aplikaci stříkání na povrch. Následně stříkáme na povrch nejlépe zamrzlého nebo studeného dezertu ze vzdálenosti 20 cm.
Složení
kakaové máslo, barvivo: E170, E101, hnací plyn: E943a, E943b, E944
Alergeny
Může obsahovat stopy: sóji, mléka, oxidu siřičitého a siřičitanů
Produkt Funcakes Sprej se sametovým efektem - Bílá Čokoláda 100 ml má přiřazen EAN kód 8720512690309.
Netto váha | 100 ml |
Pečení | Ingredience |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Spreje, Dochucovadla |
EAN | 8720512690309 |
Sprej se sametovým efektem - Bílá Čokoláda 100 ml | Jedlý pudrový sprej se sametovým efektem z bílé čoklolády s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dortu, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek. Sametový efekt dodá dortům a zákuskům
Chladící sprej na čokoládu Se sprejem rychle ochladíte čokoládové či karamelové výrobky, což zajistí, že rychleji ztvrdnou. Vhodný pro profesionální i domácí použití. | Postup | Nastříkejte ze vzdálenosti 15 - 30 cm na jedlý výrobek | Obsah: 100 ml
Jídla glazura (Šelak) je potravinářský sprej, který poskytuje krásný lesk na povrchu marcipánu, čokolády a dalších povrchů. Doporučujeme před aplikací protřepat a stříkat ze vzdálenosti cca 15 cm např. na dorty nebo jedlé dekorace zhotovené z potahovacích hmot. Efekt lesku
Bílá poleva Ganache - Bílá čokoláda 260 g | Ganache je francouzská čokoládová poleva, která oproti běžným polevou přináší řadu výhod a stává se stále populárnější mezi cukráři. Polevu ganache lze použít jako náplň do krémů, polevu na cheesecake, dorty, koláčky
Široké spektrum použití. Široká škála nejprodávanějších barev odpovídající RAL odstínům. V sortimentu najdete i základ a bezbarvý lak
Forma na čokoládové pralinky - Srdce | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Listy | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Rty | Forma pro vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte bílou
100% čisté kakaové máslo je vhodné při výrobě a temperování čokolády a čokoládové polevy. Používá se na ředění, přidání chuti a hladkosti do čokolády a různých krémů. Je odolné vůči vysokým teplotám proto je vhodnější než klasický tuk či máslo, je vhodné
Forma na čokoládové pralinky - Květy | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup | Rozpusťte
Forma na čokoládové pralinky - Diamond | Silikonová forma pro vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo
Forma na čokoládové pralinky - Swirls spirálky | Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo
| Forma na vytváření pralinek z čokolády. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. | Postup: Rozpusťte bílou nebo tmavou čokoládu,
| Ochucovací pasta z růží je oblíbená a ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškotu, makrónkům i tartaletkám. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit jedlými
Kokosová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit strouhaným
Karamelová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit karamelovým
| Pomerančová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškotu, makronkám i tartaletkám. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit čerstvým ovocem,
Vanilková ochucovací pasta je oblíbená a ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády, cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit
Choco drip - tmavá čokoládová poleva v tubě | | Čokoládová poleva v praktické tubě, okamžitě připravená k použití. Můžete jí vytvářet stékající efekt na dortech, mini tortičkách, dezertech, donuts, cupcakes, cookies a mnoho dalšího. Má výbornou čokoládovou chuť a
| Deco melts bílé čokoládové dukátiky mají lahodnou, krémovou chuť a oceníte je při výrobě čokoládových ozdob, pralinek, při stékajících polevách ale rovněž na namáčení cake pops, ovoce, cookies, donuts a dalších cukrovinek. Takto ozdobené dezerty se perfektně hodí
Kousky mléčné čokolády využijete při namáčení cakepops, vytváření polevy nebo čokoládových stekancoch na dortech, koláčích nebo donuts, do krémů i cookies. K výrobě byla použita pravá belgická čokoláda. | Postup | Kousky čokolády vložte do misky a ohřívejte v
Čokoládovými kuličkami můžete zdobit košíčky, dorty, tartaletky a další dezerty. Hotové čokoládové kuličky jsou chutnou dekorací dortů a koláčů. Je možné je barvit jedlými barevnými ve spreji nebo prachovými barvivy a docílit tak zajímavý a originální finiš. Produkt
White Chocolate Syrup | Bezkalorický sirup White Chocolate neobsahuje žádný cukr, tuk či kalorie. Právě díky tomu si budete moci vychutnat své oblíbené sladké pamlsky bez výčitek. Bezkalorický sirup White Chocolate má smyslnou příchuť bílé čokolády, která
| Choco Drip Yellow - Čokoládová poleva v tubě žlutá 180 g | Žlutá čokoládová poleva v praktické tubě, okamžitě připravená k použití. Můžete jí vytvářet stékající efekt na dortech, mini tortičkách, dezertech, donuts, cupcakes, cookies a mnoho dalšího. Má výbornou