FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá - popis produktu

Chcete ochranu kolen, ale nechcete kvůli tomu obětovat mobilitu a efektivitu šlapání do pedálů. Enduro Pro Knee Guards jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu před „tvrdými nárazy“ při minimalizování nezbytného objemu. Navlékněte si je a díky zadnímu elastickému pásku a silikonové rukojeti zůstanou přesně tam, kam je nasadíte. Problém nebudete mít ani s potem, a to díky materiálu odvádějícímu vlhkost a zadnímu panelu ze síťoviny, který udržuje proudění vzduchu, když pojedete naplno. -Navrženo tak, aby poskytovaly maximální ochranu při minimalizaci objemu a hmotnosti -Micro-Lycra rukávy odvádějí vlhkost se zadním panelem z nylonové síťoviny pro zvýšenou ventilaci vzduchu -Zakázkově tvarované kolenní vložky D3O® navržené exkluzivně pro značku Fox -Snadno se nasazují díky minimalizovanému objemu -Zadní elastický pásek a silikonový grip nahoře a dole udrží chrániče na místě -D3O® kolenní vložky jsou vyjímatelné a umožňují pohodlné a rychlé praní - Kolenní chrániče podle evropské normy EN1621-1 Level 1 Velikostní tabulka

A B
S 52-54 33-35
M 54-56 35-37
L 56-58 37-38
XL 58-62 38-40
2XL 62-64 41-42

Produkt FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá patří do skupiny produktů Chrániče kolen, je v nabídce značky FOX, barevná verze je černá, materiál je D3O®, lycra, nylon v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické chrániče, vyrábí jej značka FOX, barevná verze je černá, materiálové provedení je D3O®, lycra, nylon, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá - parametry produktu

BENEFITprotiskluzové prvky, kombinace materiálů pro maximální komfort
VLASTNOSTIprodyšné, termoregulační, odolné, nárazuvzdorné, komfortní
VYUŽITÍenduro, MTB
DESIGNjednobarevný
MATERIÁLD3O®, nylon, Lycra
POHLAVÍunisex
KategorieChrániče, Pedály, Chrániče kolen, Cyklistické chrániče
ZnačkaFOX
Barvačerná
MateriálD3O®, lycra, nylon
E-shopHolokolo.cz

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá - historie ceny a dostupnosti

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá - další zajímavé produkty

FOX chrániče na kolena - ENDURO PRO KNEE - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?