Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 #5664875

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 #5664875

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 #5664875

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 - popis produktu

Venkovní hra Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1: Tenis a fotbalv jednomVenkovní hra Green sport 2 in 1  Soccer & Tennis Set GSDBTR zajistí dětem nejen skvělou zábavu, ale také zdokonalování jejich sportovní dovedností. Set obsahuje hned dvě hry v jednom balení. Součástí sady je vybavení pro fotbal i tenis. POČET ZÁKLADEN1 ks MÍČE tenisový / fotbalový  BARVAmodrá / žlutá Green sport 2 in 1 Soccer Součástí sady pro venkovní hry Green sport 2 in 1 je základna, na kterou připevníte lano s fotbalovým míčem. V balení najdete také praktickou pumpu pro nafouknutí balonu. Oceníte kvalitní provedení z plastu a kovu, které zajistí i při venkovním hraní dlouhou životnost. Green sport 2 in 1 TennisPro hraní tenisu stačí na základně vyměnit tyč s fotbalovým míčem za delší tyč s tenisovým míčkem. Díky dvěma raketám si mohou zahrát dvě děti současně. S Green sport 2 in 1 - Soccer & Tennis Set GSDBTR se mohou zabavit děti na zahradě, v parku i na hřišti. Klíčové vlastnostivenkovní hry Green sport 2 in 1 - Soccer & Tennis Set GSDBTRVenkovní hra Green sport 2 in 1 - Soccer & Tennis Set GSDBTR je určená pro dětiNapomůže ke zdokonalování jejich sportovních dovednostíObsahuje základnu, příslušenství k základně s tenisovým míčkem a fotbalovým míčemSoučástí sady jsou i 2 rakety a pumpa pro nafouknutí fotbalového míčeHra Green sport 2 in 1 - Soccer & Tennis Set GSDBTR je vyrobená z kvalitního plastu a kovuJe možné ji hrát na zahradě, v parku i na hřišti

Produkt Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 #5664875 patří do skupiny produktů Venkovní hry, vyrábí jej značka Green sport.

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 - parametry produktu

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 - historie ceny a dostupnosti

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 - další zajímavé produkty

Fotbalový a tenisový tréninkový set 2v1 - jak nakoupit nejvýhodnější?