Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - popis produktu

Elektronická kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava:Trenéři, učitelé i rodiče v knize naleznou 42 cvičení pro rozvoj základní motoricko-funkční přípravy, která je neopominutelnou součástí tréninku všech mladých sportovců. Autoři se zaměřili také na vlastní herní trénink a stručně představují současné trendy v tréninkovém procesu fotbalu u dětí a mládeže. Přinášejí téměř 100 velmi názorně zpracovaných průpravných i herní cvičení a pohybových a průpravných her zaměřených na nácvik a zdokonalování přihrávání a zpracování míče, driblink a obcházení soupeře, střelbu i činnosti brankáře. Kniha bude jistě díky svému obsáhlému zásobníku konkrétních cvičení praktickým pomocníkem i amatérským fotbalovým týmům a trenérům nejen dětských kategorií.

Produkt Fotbal – herní trénink a pohybová příprava lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Grada, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - parametry produktu

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - historie ceny a dostupnosti

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - další zajímavé produkty

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - jak nakoupit nejvýhodnější?