Fitness náramek WOTCHI 10B

Fitness náramek WOTCHI 10B

Fitness náramek WOTCHI 10B

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fitness náramek WOTCHI 10B - popis produktu

Fitness náramek WOTCHI 10B umožňuje přehled o vašich každodenních aktivitách. Náramek počítá kroky, vzdálenost, kterou jste ušli nebo kalorie, které jste spálili. Důležitou funkcí je také integrovaný monitor srdečního tepu. Mnoho tréninkových funkcí oceníte například při běhání, posilování břišních svalů nebo skákání přes švihadlo. Prostřednictvím Bluetooth můžete svůj telefon propojit s aplikací FitPro, díky které získáte detailní přehled o kvalitě, délce a frekvenci vašeho spánku. Běžná výdrž baterie činí 4 – 7 dní, v režimu času dokonce až 45 dní. Náramek jednoduše nabijete přes USB kabel tak, že pouzdro vyjmete z řemínku. Pro rozsvícení displeje a pohyb v menu stačí jedno klepnutí, pro výběr sportovní aktivity, změnu motivu displeje či návrat zpět stačí dlouze stisknout. Funkce: notifikace z mobilního telefonu krokoměr monitoring srdečního tepu tréninkové funkce - běh, skákání přes švihadlo, posilování břišního svalstva monitorování spánku výpočet spálených kalorií výpočet ušlé vzdálenosti kontrola stavu baterie kalendář dálkové pořízení fotografie   Fitness náramek WOTCHI 10B Kompatibilní s Android 5.0 a vyšší a iOS 9.0 a vyšší Přehled o všech vašich aktivitách včetně spánku Hodinky nepodporují český jazyk Podporované jazyky: angličtina, španělština, portugalština, francouzština, němčina, italština, ruština, japonština, korejština Komunikace s aplikací FitPro (v češtině) Spolehlivý fitness doplněk

Produkt Fitness náramek WOTCHI 10B patří do skupiny produktů Náramky - od značky Wotchi, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Fitness náramky, je v nabídce značky Wotchi v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Fitness náramek WOTCHI 10B - parametry produktu

Fitness náramek WOTCHI 10B - historie ceny a dostupnosti

Fitness náramek WOTCHI 10B - další zajímavé produkty

Fitness náramek WOTCHI 10B - jak nakoupit nejvýhodnější?