Fitness náramek W13P

Fitness náramek W13P

Fitness náramek W13P

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fitness náramek W13P - popis produktu

Fitness náramek W13P vám bude skvělým pomocníkem, pokud vás zajímá zdravý životní styl a žijete aktivním způsobem života. Zaznamenává každodenní aktivity a díky nim budete mít přehled o počtu kroků, ušlé vzdálenosti nebo spálených kaloriích. Nezbytnou funkcí je také integrovaný monitor srdečního tepu. Sportovně založení jedinci ocení tréninkové funkce, které využijí při běhání, posilování nebo skákání přes švihadlo. Po propojení telefonu s aplikací FitPro budete mít přehled i o kvalitě, délce a frekvenci spánku. Náramek nabízí informace o počasí a snadno s ním můžete ovládat hudbu v telefonu. Běžná výdrž baterie je 4 - 7 dní, v režimu času až 45 dní. Náramek se po vyjmutí pouzdra z řemínku snadno nabíjí přes USB kabel. Pro rozsvícení displeje a pohyb v menu stačí jedno klepnutí. Pro jednoduchý výběr sportovní aktivity, změnu motivu displeje či návrat zpět stačí dlouze stisknout.Podporované jazyky: angličtina, španělština, portugalština, francouzština, němčina, italština, ruština, japonština, korejština.Hodinky komunikují s aplikací FitPro - po spárování se menu hodinek nastaví do českého jazyka.Fitness náramek W13PPro každodenní přehled aktivitNotifikace z mobilního telefonuKrokoměrMonitor srdečního tepuMonitoring spánkuVýpočet spálených kaloriíUšlá vzdálenostKontrola stavu baterieKalendářDálkové pořízení fotografiePředpověď počasíOvládání hudbyKompatibilní: Bluetooth 4.0 (prostřednictvím Bluetooth komunikuje mobil s aplikací FitPro); Android 5.0 a vyšší; iOS 9.0 a vyšší

Tento produkt naleznete ve skupině Náramky - od značky Wotchi, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Fitness náramek W13P patří do skupiny produktů Fitness náramky, je v nabídce značky Wotchi v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Fitness náramek W13P - parametry produktu

Fitness náramek W13P - historie ceny a dostupnosti

Fitness náramek W13P - další zajímavé produkty

Fitness náramek W13P - jak nakoupit nejvýhodnější?