Etape Backbone Černá/růžová

Etape Backbone Černá/růžová

Etape Backbone Černá/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Backbone Černá/růžová - popis produktu

Páteřák Etape Backbone Černá/růžová:Kvalitní chránič páteře výrazně snižuje riziko poranění zad nebo ramen a každý nadšený lyžař či snowboardista by ho měl zahrnout do své výbavy. Páteřák Etape Backbone Černá/růžová v dětské variantě je navržen v příjemném, nepříliš uplém střihu. Měkké provedení nezabraňuje přirozenému pohybu, přilne k tělu bez narušení vašeho pohodlí a co se ochrany týče, rozhodně nezaostává za pevnějšími variantami. Hodí se pro postavy s výškou 158 cm. Základní přednosti dětského páteřáku Etape Backbone Černá/růžová Funguje jako ochrana před zraněním zad a ramen Etape Backbone Černá/růžová účinně absorbuje sílu nárazu Jde o dětské provedení Zhotoven v tělo obepínajícím slim fit střihu Měkčí provedení bez těžkých tvrdých plátů Páteřák Etape Backbone Černá/růžová nebude bránit v pohybu Vybaven tlumicí technologií ErgoFlex 4X Model pro sezónu 2020/2021 Může se pochlubit certifikací EN 1621-2 Případné pády ztlumí vícevrstvá absorpční pěna Mezi jeho dalšími vlastnostmi naleznete elastický pásek Barva páteřáku Etape: černá a růžová

Produkt Etape Backbone Černá/růžová patří do skupiny produktů Chrániče páteře, patří značce Etape, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Etape Backbone Černá/růžová - parametry produktu

Etape Backbone Černá/růžová - historie ceny a dostupnosti

Etape Backbone Černá/růžová - další zajímavé produkty

Etape Backbone Černá/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?