Errea Tokio Kneepads Bílá

Errea Tokio Kneepads Bílá

Errea Tokio Kneepads Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 579 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Errea Tokio Kneepads Bílá - popis produktu

Chrániče na volejbal Errea Tokio Kneepads Bílá:Pro volejbal a házenou je klíčové mít ve své výbavě bandáže na citlivé části těla. Chrániče na volejbal Errea redukují nadměrné zatížení svalů a tlak na šlachy, čímž zabrání zraněním a přináší úlevu od bolesti při fyzickém namáhání. Jsou určeny na kolena. Chrániče na kolena udržují teplo, tím je zajištěno, že kloub zůstává v nejlepším možném stavu pro rychlé pohyby během sportů včetně házené. Hlavní přednosti chráničů na volejbal Errea Tokio Kneepads Bílá Chrániče na házenou či volejbal Errea zmírňují přetížení svalů a tlak na šlachy Jsou vyrobené tak, aby seděly na kolena Chrániče udržují klouby v teple, díky čemuž jsou připraveny na rychlé pohyby při sportu

Produkt Errea Tokio Kneepads Bílá patří do skupiny produktů Chrániče kolen, je v nabídce značky Errea v nabídce e-shopu Alza.cz.

Errea Tokio Kneepads Bílá - parametry produktu

Errea Tokio Kneepads Bílá - historie ceny a dostupnosti

Errea Tokio Kneepads Bílá - další zajímavé produkty

Errea Tokio Kneepads Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?