Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 560 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky - popis produktu

Zdravotní ergonomická kancelářská židle s podhlavníkem nebo bez podhlavníku OfficePro Calypso XL vám zpříjemní každodenní čas strávený při sedavé práci v kanceláři nebo doma. Oproti svému bratříčkovi Calypso má Calypso XL vyšší sedadlo a opěradlo. Maximální komfort Vysoké, anatomicky tvarované síťové opěradlo zajišťuje větrání v prostoru zad a bude vás přirozeně navádět ke správnému sezení. Synchronní mechanismus lze zablokovat v jakékoliv poloze pro maximalizaci individualizace a ergonomii sezení. Pohodlné sedadlo je vyplněno studenou pěnou a můžete si ho výškově nastavit. Zdravotní kancelářská židle Calypso XL disponuje i automatickým nastavením síly protiváhy podle hmotnosti uživatele, která zabraňuje nečekanému přehoupnutí při dosedu či provozu židle. Nastavit si můžete výšku sedadla, opěrek rukou i bederní opěrky, také výšku a úhel hlavové opěrky. Ať už s podhlavníkem nebo bez, vyberte si z několika barevných variant tu, která se do vašeho prostředí hodí nejvíce!     Vhodná opravdu kamkoliv Nosnost ergonomické kancelářské židle Calypso XL je 120 kg. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Nejdůležitější součást, tedy sedadlo, obsahuje studenou pěnu, která si dokáže zachovávat svůj tvar i po dlouhodobém a intenzivním používání. Kolečka mají měkčený povrch a jsou vhodná pro tvrdou podlahu i koberce. Kvalita za rozumné peníze Pokud potřebujete kvalitní ergonomickou kancelářskou židli za rozumné peníze, ze které vás nebudou po celém dni bolet záda, OfficePro Calypso XL je ta pravá! Záruka Na ergonomickou kancelářskou židli poskytuje výrobce záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny součásti výrobku.

Produkt Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zdravotní židle, patří pod značku OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky - parametry produktu

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky - historie ceny a dostupnosti

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky - další zajímavé produkty

Office Pro Calypso Barva: šedá, Opěrka hlavy: bez opěrky - jak nakoupit nejvýhodnější?