ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 67 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml - popis produktu

Energetický gel ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml: ENERVIT Isotonic Gel dodá vašemu tělu rychlou energii během sportovního výkonu. Energetický gel, který není nutné zapíjet, dostane ke svalům díky obsaženému maltodextrinu násobně více energie než v případě běžné glukózy. Díky jeho isotonické hustotě se velmi snadno vstřebává, k čemuž přispívá také jeho vysoký glykemický index. Gel kromě sacharidů přitom obsahuje rovněž vitamíny B1, B3 a B6, které napomáhají ke správnému energetickému metabolismu, snižování únavy a vyčerpání a rovněž optimalizaci normální funkce imunitního systému. ENERVIT Isotonic Gel vám dodá rychlou energii, kterou pro vysoký výkon potřebujete. Klíčové vlastnosti energetického gelu ENERVIT Isotonic Gel, 60 mlEnergetický gel vhodný nejen pro profesionální sportovceDodá tělu rychlou energiiVhodný pro používání v průběhu sportovního výkonuVelmi snadné vstřebáváníS obsahem maltodextrinu, vitamínu B1, B3 a B6ENERVIT Isotonic Gel není nutné zapíjetVe variantách s příchutí jablka, maliny a grapefruitu Výživové údaje na 100 g:Energetická hodnota: 558 kJ/133 kcalTuky: 0 gSacharidy: 33 g- z toho cukry: 1 gBílkoviny: 0 gSůl: 0 g Složení:voda, maltodextrin (30 %), zahušťovadla: xanthanová guma a gellanová guma, kyselina: kyselina citrónová, regulátor kyselosti: citrát sodný, aroma, sladidlo: sukralóza, konzervační činidlo: sorbát draselný, nikotinamid, pyridin-hydrochlorid, vitamin B1.  Použití:Doporučená dávka energetického gelu jsou 2 tuby za hodinu v průběhu sportovního výkonu a fyzické zátěže. V závislosti na délce trvání a intenzitě námahy je možné užít až 6 tub, což je maximální doporučená dávka během výkonu. ENERVIT Isotonic Gel není nutné zapíjet vodou. Objem:60 ml

Produkt ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml patří do skupiny produktů Energetické gely, patří pod značku Enervit, v nabídce prodejce Alza.cz.

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml - parametry produktu

KategorieEnergetické gely
ZnačkaEnervit
E-shopAlza.cz

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml - historie ceny a dostupnosti

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml - další zajímavé produkty

ENERVIT Isotonic Gel, 60 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?