Elektronická hra na pití - Ruleta

Elektronická hra na pití - Ruleta

Elektronická hra na pití - Ruleta

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elektronická hra na pití - Ruleta - popis produktu

Elektronická hra na pití - RuletaChtěli byste svůj příští večírek nebo setkání s přáteli posunout na zcela novou úroveň? Pak hledáte přesně náš produkt - Elektronickou hru na pití - Ruletu se 6 pohárky. Tato alkoholová párty hra je ideálním řešením pro každou společenskou akci. Může pomoci prolomit ledy mezi novými přáteli, dodat večeru trochu vzrušení nebo jednoduše udělat vaši oblíbenou skupinovou aktivitu mnohem zábavnější. Naše elektronická ruleta sejednoduše a intuitivně používá, takže ani po několika kolech nebudete zahlceni. Stačí nalít svůj oblíbený nápoj do jednoho ze šesti pohárků, roztočit ruletu a čekat, který z hráčů se napije. Tato hra je skutečně všestranná. Může sloužit jako hlavní atrakce na vaší party nebo jako doplněk k jiné aktivitě. Ať užse rozhodnete hrát jakkoli, zábava a smích jsou s naší elektronickou ruletou zaručeny. Pokud hledáte ideální dárek pro kamaráda, který má rád zábavu, nebo chcete oživit vlastní setkání s přáteli, naše elektronická hra na pití - ruleta se 6 pohárky je tou nejlepší volbou. 5 přesvědčivých výhod produktu:1. Všestranná zábava: Ideální pro jakýkoli typ večírku nebo setkání.2. Snadné použití: Intuitivní ovládání a jasná pravidla hry.3. Pomáhá prolomit ledy: Skvělý způsob, jak se sblížit s novými lidmi.4. Hra, která nikdy neomrzí a vždy přinese smích.5. Perfektní dárek.

Produkt Elektronická hra na pití - Ruleta patří do skupiny produktů Společenské hry, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Elektronická hra na pití - Ruleta - parametry produktu

Elektronická hra na pití - Ruleta - historie ceny a dostupnosti

Elektronická hra na pití - Ruleta - další zajímavé produkty

Elektronická hra na pití - Ruleta - jak nakoupit nejvýhodnější?