Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Příběh jednoho psího seniora, jeho nesnesitelné paničky a shovívavého páníčka. Petra Baďurová (1964) byla dvanáct let skutečnou paničkou skutečného psa Egona. Tou, které Egon říká panda, trochu je a trochu není. Je odpůrkyní polidšťování psů a ve své knize s nadsázkou, humorem a pochopením zúročila půl století svých zkušeností nejen se psy, ale také s jejich majiteli. Psi ji provázeli od dětství. Jsou jejím koníčkem. Vyhledávala je, vlastnila je, hlídala a cvičila je i mnohým přátelům. Nakonec založila úspěšný facebookový profil Egon - z mýho deníčku. Rozrůstal se den co den o fotky, historky a vzpomínky starého a už nemocemi zkoušeného německého ovčáka, až Egon jednou v noci odešel do psího nebe. Jeho panička tenkrát nad ránem v emocích sedla k počítači a slíbila fanouškům, kteří si oblíbili Egonův svérázný 'psí' styl vyprávění, že jeho příběh vydá knižně. Slib splnila, v roce 2019 vyšla od té doby už několikrát dotiskovaná kniha a v roce 2020 z ní Igor Bareš načetl 21 vybraných kapitol pro Český rozhlas Dvojka. Rozhlasová četba měla velký úspěch, a tak dnes držíte v ruce toto CD, nebo si můžete poslechnout verzi ke stažení.

Tento produkt naleznete ve skupině Audioknihy pro seniory, patří pod značku Radioservis, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha - parametry produktu

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha - další zajímavé produkty

Egon: Děsná psina - Petra Baďurová - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?