Dolmar Regál MEELO ME3

Dolmar Regál MEELO ME3

Dolmar Regál MEELO ME3

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 470 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Regál MEELO ME3 - popis produktu

Regál MEELO ME3

Při výběru sestavy do dětského pokoje je důležité zvážit potřeby dítěte vzhledem k jeho věku, zájmům a množství věcí, které má. Regál MEELO ME3 poskytuje dostatek místa pro uložení hraček, knih a dalších věcí. Regál má čtyři otevřené police, moderní provedení ve dekoru dub artisan doplní celou sestavu MEELO.

Materiál: DTD laminovaná 16 mm Rozměry ( ŠxVxH): 26,6 x 116,5 x 38 cm Barevné provedení: dub artisan Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské regály, je v nabídce značky Dolmar, barevné provedení je béžová, materiál je DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Regál MEELO ME3 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sestavy do dětského pokoje, vyrábí jej značka Dolmar, barevné provedení je béžová, je vyroben z materiálu DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Regál MEELO ME3 - parametry produktu

BarvaBéžová
DekorDub
MateriálDTD
Povrchová úpravaMat
Typ regáluÚzké
Typ regáluOtevřené
Typ regáluNízké
Šířka od-do20 cm - 30 cm
MístnostDětský pokoj
KategorieRegály, Dětské regály, Sestavy do dětského pokoje
ZnačkaDolmar
Barvabéžová
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Regál MEELO ME3 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Regál MEELO ME3 - další zajímavé produkty

Dolmar Regál MEELO ME3 - jak nakoupit nejvýhodnější?