Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce - popis produktu

Elektronická kniha Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce:Pozor! Máme tu naléhavou situaci. Doktorka Vysokosteinová nechť se urychleně dostaví do Příkrčic! Vyskytují se tu Pochybní (potažmo problematičtí) Tvorové, kteří představují pro všechny příšery obrovské nebezpečí. Mají veliké oči, malé nosy a pištivě vysoké hlasy. Barvy jejich hebkých kožíšků jsou naprosto nepřirozené a způsobují roztečení očních bulv.Ozzy je obyčejný kluk, který souhrou náhod dostal letní brigádu v ordinaci příšeří doktorky. Nedokáže ale pochopit, proč jsou z těchto tvorů všichni tak vyděšení. Spolu s doktorkou se tedy vydává do Příkrčic, aby celé věci přišel na kloub a pomohl nejen zachránit příšery, ale též zabránit inspektoru Štípalovi, aby provedl další hloupost.

Produkt Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Drobek, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce - parametry produktu

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce - historie ceny a dostupnosti

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce - další zajímavé produkty

Doktorka pro příšerky: Odpudivá záchranná akce - jak nakoupit nejvýhodnější?