Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo - popis produktu

Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo Odkládací stolky budou originálním doplňkem v moderně zařízeném interiéru. Elegantní set těchto stolků různých rozměrů je vyroben ze skla a kovu. Stolové desky nabízejí dostatek odkládacího prostoru. Jednotlivé části můžete umístit libovolně, ať už vedle sebe nebo nad sebe k vaší sedačce nebo křeslu. Díky tomu můžete vždy dosáhnout tolik prostoru, kolik potřebujete. Set odkládacích stolků se stane chloubou každého obývacího pokoje. Můžete je použít jako noční nebo konferenční stolky. Celkový rozměr: 50cm x 50cm x 55cm (d x š x v)Materiál: čiré sklo, kovTloušťka skla: 8mmBarva skla / podstavy: čirá / chromová

Produkt Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Dkton, v barvě aaa9ad, je vyroben z materiálu kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka Dkton, v barvě aaa9ad, materiálové provedení je kov, sklo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo - parametry produktu

Hmotnost19 kg
Délka50 cm
Šířka50 cm
Výška55 cm
MateriálSklo
Barvaaaa9ad
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaDkton
Barvaaaa9ad
Materiálkov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo - historie ceny a dostupnosti

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo - další zajímavé produkty

Dkton Set odkládacích stolků Akamu čiré sklo - jak nakoupit nejvýhodnější?