DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 829 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP - popis produktu

Parfémovaná voda DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP:Měli byste zájem o parfémovanou vodu, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP je originální vůně dokonalá pro ženy. Nejvýraznější složkou této parfémované vody je květinová příměs, která nabízí tóny jasmínu, růží nebo fialky. Neméně podstatnou součástí parfémované vody je vůně ovoce, takže je s ní spojeno sladké aroma plodů jako jablka, meruněk či černého rybízu. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžný den, nejlépe ale sedí během letních dní. DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP je originálně z Francie. Základní parametry parfémované vody DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP: ovocná Originálně je tato parfémovaná voda z Francie Informace o značce DIOR V roce 1946 se Christian Dior stává majitelem značky Dior. Důraz na ženskou přirozenost stojí za jeho světovou proslulostí. Christiana Diora zajímala nejen móda, ale i parfémy a sám přispěl ke vzniku svého prvního parfému. Díky luxusní módě, kvalitní kosmetice a svým parfémům se může značka Dior pochlubit množstvím spokojených zákazníků.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Dior.

Produkt DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dior.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Dior.

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP - parametry produktu

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP - historie ceny a dostupnosti

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP - další zajímavé produkty

DIOR Miss Dior Absolutely Blooming EDP - jak nakoupit nejvýhodnější?