Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 20 854,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek - popis produktu

Robustní zásuvkový kontejner SOLID, který lze použít samostatně nebo kombinovat s pracovní deskou (viz příslušenství). Je vybaven kuličkovými výsuvy a centrálním zámkem se dvěma klíči.Doplňte své dílenské pracoviště o jeden nebo několik zásuvkových kontejnerů, a zefektivněte tak skladování nářadí! Kombinací dvou nebo tří kontejnerů a vrchní desky si dokonce můžete vytvořit pracovní stůl.Zásuvkové jednotky se vyrábí z pevného ocelového plechu, který zaručuje vysokou odolnost. Povrch je ošetřen práškovou barvou v modrém a světle šedém odstínu. Zásuvky se dají uzamknout všechny najednou centrálním zámkem (dodáván se dvěma klíči).Všechny zásuvky jsou opatřeny odolnými výsuvy, které umožňují vysunutí na 100 % a tím velice snadný přístup k obsahu. Každá zásuvka má nosnost 45 kg. Pro lepší přehled je navrhujeme doplnit o praktický organizér, díky kterému snadno roztřídíte šrouby, hřebíky a další drobné součástky.

Produkt Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek patří do skupiny produktů Kontejnery do pracovny, barevné provedení je blue, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek - parametry produktu

Barvablue
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka535
Výška800
Hloubka670
Hmotnost62.25
KategorieZásuvky, Kontejnery do pracovny
Barvablue
E-shopAjprodukty.cz

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek - historie ceny a dostupnosti

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek - další zajímavé produkty

Dílenský zásuvkový kontejner SOLID, 6 zásuvek - jak nakoupit nejvýhodnější?