Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 240 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 - popis produktu

Dětský sektorový nábytek LORRY je tou ideální volbou pro všechny dětské pokoje , které chtějí vyzařovat romantickým nádechem . Sestava dětského sektorového nábytku LORRY je vyrobena v jemných barvách a tvarech tak, aby byla vhodná pro dívky i chlapce . Charakteristickým rysem pro dětský sektorový nábytek je elegantní bílé matné barevné provedení , které vkusně doplňuje světle - hnědá barva dub nash. Kolekce dětského nábytku LORRY navíc sestává z několika jednotlivých prvků, které lze spolu velmi jednoduše kombinovat, a tak přináší prostor pro kreativní a variabilní umístění .

Materiál: laminovaná deska 16 mm, přední dvířka doplněná o MDF pás, úchyty plastové Rozměry (ŠxVxH): 85 x 186 x 52 cm Barevné provedení: bílá / dub nash

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Produkt Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Dig-net nábytek, v barevné verzi béžová, materiálové složení MDF, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Dig-net nábytek, barevné provedení je béžová, materiál je MDF, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 patří do skupiny produktů Dětské skříně, vyrábí jej značka Dig-net nábytek, v barevné verzi béžová, materiálové provedení je MDF, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
MateriálMDF
Výška186 cm
TvarRovné
Povrchová úpravaMat
Šířka od-do80 cm - 90 cm
PoliceAno
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
Věšáková tyčAno
Počet dveříDvoudveřové
KategorieNábytek, Skříně, Šatní skříně, Nábytek do dětského pokoje, Dětské skříně
ZnačkaDig-net nábytek
Barvabéžová
MateriálMDF
E-shopMujnabytek.cz

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 - historie ceny a dostupnosti

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 - další zajímavé produkty

Dig-net nábytek Šatní skříň LORRY SO-12 - jak nakoupit nejvýhodnější?