Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 900 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P - popis produktu

Dětský pokoj MISSI je nábytek jako stvořený pro teenagery a děti , kteří upřednostňují módní a univerzální vzor. Kombinace barev je univerzální – bílé a světlé dřevo bude vždy vypadat skvěle. Díky univerzálnímu stylu je nábytek MISSI vhodný do pokoje plné barev, ale vynikne i v pokoji s jednoduchým designem . Prostorná zásuvka umožňuje snadný přístup k věcem uloženým uvnitř. Horní část zásuvky a malá polička vám umožňují pohodlně odložit nejnutnější věci – telefon, budík nebo krém na ruce. Zadní čelo a prodloužená deska dělají noční stolek velmi originálním. Díky těmto prvkům tvoří noční stolek módní a efektivní celek s postelí MISSI MS-08P . Je vyroben v pravém provedení. Noční stolek je vyroben z odolné laminované desky, ukončené odolnou hranou ABS .

Materiál: laminovaná dřevotříska, ABS hrany Rozměry (ŠxVxH): 43 x 70 x 45 cm Barevné provedení: hikora natural /alpská bílá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Produkt Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční stolky, patří značce Dig-net nábytek, v barvě hnědá, z materiálu Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
DekorOřech
Výška70 cm
BarvaHnědá
Šířka43 cm
Použití stolkuNoční stolek
KategorieNábytek, Stoly, Noční stolky
ZnačkaDig-net nábytek
Barvahnědá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P - historie ceny a dostupnosti

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P - další zajímavé produkty

Dig-net nábytek Noční stolek MISSI MS-08P - jak nakoupit nejvýhodnější?