Dětský zahradní set LILY Šedá

Dětský zahradní set LILY Šedá

Dětský zahradní set LILY Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 572 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský zahradní set LILY Šedá - popis produktu

Dětský zahradní set LILY poskytuje dětem vlastní koutek k posezení, které se stane jejich oblíbeným místem pro hry s kamarády, kreslení nebo pořádání pikniků. Tento set lze umístit kamkoliv na zahradu nebo terasu. Skládá se ze dvou lavic a stolku a je vyroben z kvalitního zdravotně nezávadného masivního dřeva, které zajišťuje dětem pocit jistoty a bezpečí. Set je dodáván ve třech barevných provedeních, které se snadno kombinuje se zahradním nábytkem a skvěle ladí do každé zahrady. Po smontování je set jako jeden kus. Vhodný pro vnější i vnitřní použití. Barva:přírodní jedle / bílápřírodní jedle / modrápřírodní jedle / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní jedlové dřevo Rozměry:šířka: 108 cm hloubka: 89 cmvýška: 50 cm  délka stolu a laviček: 89 cm výška stolu: 50 cm šířka stolu: 35 cm šířka laviček: 17,5 cm vzdálenost od země po lavičku: 28 cm šířka nohou stolu: 8,5 cm  Nosnost:130 kg  Dodáváno  v demontu. 

Produkt Dětský zahradní set LILY Šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sety, patří značce VIPKON, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stany od značky VIPKON, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Masivní dřevo, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Dětský zahradní set LILY Šedá patří do skupiny produktů Dětské zahradní posezení, vyrábí jej značka VIPKON, v barevné verzi hnědá, materiálové provedení je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětský zahradní set LILY Šedá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAModrá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUUniverzální
MATERIÁL NOHOUMasivní dřevo
MATERIÁL DESKYMasivní dřevo
NOHY STOLU4 nohy
TVARObdélníkový
MATERIÁLMasivní dřevo
HMOTNOST10 kg
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
NOSNOST130 kg
ÚLOŽNÝ PROSTORNe
STYLDětský
VÝŠKA50 cm
ŠÍŘKA108 cm
DEKORJedle
HLOUBKA89 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost10000.000g
KategorieStany, Zahradní sety, Zahradní stany, Dětské zahradní posezení
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dětský zahradní set LILY Šedá - historie ceny a dostupnosti

Dětský zahradní set LILY Šedá - další zajímavé produkty

Dětský zahradní set LILY Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?