Dětská helma Met Buddy motýl/růžová

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 756 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová - popis produktu

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová Tato helma určená pro malé děti využívá konstrukci Twin-shell, nastavení pomocí Safe-T Twist 2 a samozřejmě antialergické vnitřní vycpávky. Další vychytávkou je integrovaná síťka proti hmyzu.S jejich ladnými křivkami se dětské helmy Buddy a SuperBuddy stávají designovou nadčasovou klasikou. Konstrukce Twin-shellTato konstrukční technika je ekonomicky výhodnější, ale přináší menší navýšení objemu při stejných absorpčních vlastnostech než In-mould proces. Pro tyto helmy je však navýšení objemu takřka neznatelné. Safe-T Twist 2Týlní upínací systém, jehož úkolem je zajistit, aby helma pevně držela na Vaší hlavě. Ovládací disk v zadní části helmy pro snadné nastavení velikosti jednou rukou. Antialergické vycpávkyPomáhají udržovat Vaši hlavu v suchu a přinášejí skvělý komfort nošení. Síťka proti hmyzuPreventivní opatření proti vniknutí hmyzu do helmy. Velikosti: 46-53 cm (220g), 52-57 cm (250g) Výbava na kolo » Cyklistické přilby » Dětská helma Met Buddy motýl/růžová

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Met, je vyroben ve velikosti 52-57 cm.

Produkt Dětská helma Met Buddy motýl/růžová patří do skupiny produktů Cyklistické přilby od značky Met, je vyroben ve velikosti 52-57 cm.

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová - parametry produktu

Velikost46-53 cm
Velikost52-57 cm
IntrastatPřilby SKI i cyklo-0,30-65061010
KategorieHelmy, Přilby, Cyklistické helmy, Cyklistické přilby
ZnačkaMet
Velikost52-57 cm

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová - historie ceny a dostupnosti

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová - další zajímavé produkty

Dětská helma Met Buddy motýl/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?