Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony - popis produktu

Dětská cyklistická přilba Spokey HASBRO PONY byla vytvořena pro bezpečnost dětí a ochranu hlavy během jízdy na kolečkových bruslích, skateboardu, koloběžce či kole. Je to opravdový must have každého malého milovníka sportu – poskytuje maximální ochranu hlavy během pádů, se zvláštním důrazem na zadní část hlavy a čelo. Pokud vaše dítě plánuje udělat první kroky ve světe skatingu, bude helma Spokey HASBRO PONY tou nejlepší volbou, díky velmi nízké váze (váží pouze 200 g) nepředstavuje pro malé uživatele žádnou zbytečnou zátěž. Dětskou cyklistickou přilbu Spokey HASBRO PONY lze velmi snadno přizpůsobit obvodu hlavy dítěte. Přilba je vybavena regulačním systémem Head Lock v rozmezí 48-52 a 52-56 cm. Díky tomu bude přilba perfektně sedět a chránit hlavu. Použitý bezpečnostní klip umožňuje nastavit trvalý rozměr pásku, a zajišťuje snadné zapnutí a odepnutí přilby. Přilba má certifikaci CE a odpovídá normě EN1078, což znamená, že přilba prošla všemi nezbytnými bezpečnostními testy. Poskytuje vynikající ochranu hlavy, se zvláštním důrazem na zadní část hlavy a čelo. Vnitřní vrstva je vyrobena z EPS pěny, která nejenže absorbuje sílu nárazu při pádu, ale také dobře absorbuje vibrace způsobené jízdou po nerovném povrchu. Technická data: - velikost: 48-52 a 52-56 cm - regulace: Head Lock - vnější povrch: PVC - vnitřní vrstva:EPS - počet ventilačních otvorů: 6 + síťka proti hmyzu - hmotnost: 200 g +--10 g - rychlé zapínání pod krkem - výborná ochrana čela a týlu - certifikát: CE, EN 1078

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické helmy, vyrábí jej značka spokey, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Produkt Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické přilby od značky spokey v nabídce e-shopu Mastersport.cz.

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony - parametry produktu

UrčeníDětské
TypUniverzální
Typ cyklo přilebUniverzální
BarvaModrá
Obvod hlavy48 - 49,50 - 51,52 - 53
Hmotnost200 - 299
Větrací otvoryMéně než 17
Větrání1
Sluchátka0
Štítek0
Barva
Nastavení velikosti0
Obvod hlavy maximální0
Obvod hlavy minimální0
Visor0
Dámské0
Dětské0
Pánské0
Lyžařská0
In-line0
Počet větracích otvorů0
Hmotnost0.3 kg
KategorieHelmy, Přilby, Cyklistické helmy, Cyklistické přilby
Značkaspokey
E-shopMastersport.cz

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony - historie ceny a dostupnosti

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony - další zajímavé produkty

Dětská cyklistická přilba SPOKEY Hasbro Pony - jak nakoupit nejvýhodnější?