DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 127 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g - popis produktu

Oční stíny DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g:Dermacol Longlasting Intense Colour přináší dlouhotrvající a intenzivní oční stín a linku 2 v 1 pro bezchybné kouřové líčení nebo pro precizně definovanou oční linku. Dermacol Longlasting Intense Colour přináší dlouhotrvající a intenzivní oční stín a linku 2 v 1 pro bezchybné kouřové líčení nebo pro precizně definovanou oční linku. Vysoké množství pigmentů ozdobí vaše oči intenzivními a sytými odstíny. Potěší vás svou snadnou aplikací, stačí je jemným tahem nanést na oční linku nebo víčko. Vaše oči zůstanou krásné po celý den - dlouhotrvající textura se nedrolí a stíny neopadávají. DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 má krásný nude odstín. Klíčové vlastnosti DERMACOL Longlasting Intense Colour EYESHADOW & EYELINER č.12Oční stín a linka 2 v 1 od DermacolPerfektní na bezchybné kouřové líčení či precizní oční linkyEYESHADOW & EYELINER nabízí vysoké množství pigmentůIntenzivní a syté odstínyDERMACOL Longlasting Intense Colour se snadno nanášíNedrolí se a neopadává

Produkt DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g patří do skupiny produktů Oční stíny, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g - parametry produktu

KategorieOční stíny
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g - další zajímavé produkty

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.12 1,6 g - jak nakoupit nejvýhodnější?